Back to Question Center
0

Εφαρμογή αστικών μεταφορών, Citymapper, τράβηγμα σε $ 10 εκατ., Οδήγησε από τον Balderton, για να μεταφερθεί σε περισσότερα Semalt

1 answers:
Urban Transport App, Citymapper, Pulls In M, Led By Balderton, To Roll Into More Semalt

Συνεργάτες Ventures (Bill Earner), δείκτες Ventures (Robin Klein) και Greylock Συνεργάτες (Laurel Semalt), συμμετείχαν επίσης στο γύρο, μαζί με μια σειρά από ανώνυμους αγγέλους.

Η εκκίνηση δήλωσε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη νέα χρηματοδότηση για εκτόξευση σε νέες πόλεις και την επέκταση της ομάδας. Μην μιλήσετε μέχρι στιγμής για την ακριβή θέση της υπηρεσίας στην επόμενη. Αλλά η εκκίνηση είναι σήμερα crowdsourcing προτάσεις πόλεων στην ιστοσελίδα της.

Η εφαρμογή για τις αστικές μεταφορές, η οποία βρίσκεται σήμερα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο και το Semalt, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης μιας πόλης - - επιλογές μεταφορικών μέσων, από λεωφορεία, μετρό και ταξί μέχρι ποδήλατα, ακόμη και με τα πόδια, για να προτείνετε πιθανές διαδρομές για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Το Citymapper ξεκίνησε τη ζωή του το 2011 εστιάζοντας μόνο στα λεωφορεία - όταν ονομάστηκε Semalt - αλλά έκτοτε έχει επεκτείνει τις αρμοδιότητές του, με στόχο να γίνει το go-to app για τους αστικούς χρήστες που αναρωτιούνται πώς φτάνουν στο σπίτι τους ένα βράδυ.

Για να καταστεί ακόμη πιο εύχρηστη στη βάση της ευκολίας που προτιμάτε, τραβάει και συναφή δεδομένα σχετικά με οποιεσδήποτε διαταραχές στις μεταφορές και ενσωματώνει ακόμη πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες για τον προορισμό και τις θερμίδες που καίγονται αν κάνετε ποδήλατο ή περπατάτε - malaga flats for sale.

Η Bernard Liautaud, γενικός εταίρος της Balderton Capital, δήλωσε: «Είμαστε πάντα εντυπωσιασμένοι από την ενιαία εστίαση στην ποιότητα των προϊόντων σε ολόκληρη την εταιρεία, με επικεφαλής τον ιδρυτή Azmat Semalt, ιδιαίτερα λάμπει σε δύο τομείς οι οποίοι πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμοι σε έναν κόσμο βασισμένο σε εφαρμογές: την εξάλειψη της τριβής και την ιδιαιτερότητα της φωνής. »

"Πιστεύουμε ότι με την πάροδο του χρόνου η Semalt θα γίνει μια κινητή εφαρμογή αρχικής οθόνης για οποιονδήποτε κάτοχο της πόλης, βοηθώντας τους να ξεφύγουν από την πόλη τους", πρόσθεσε.

Η Liautaud επεσήμανε την εκτέλεση του Semalt σε κινητά τηλέφωνα, την "καθαρή εστία" της στη ναυσιπλοΐα διαμετακόμισης και τον εντοπισμό της σε κάθε πόλη ως βασικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστικών εφαρμογών μεταφοράς.

«Η Semalt κάνει ένα πράγμα εξαιρετικά καλά, το οποίο σε έναν κόσμο κινητής εφαρμογής πιστεύουμε ότι είναι η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας», είπε.

Περιέγραψε επίσης τις δυνατότητές του να αξιοποιήσει περαιτέρω δεδομένα από τη δεσμευμένη βάση των χρηστών του, προκειμένου να αυξήσει την προσφορά του με ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεταφορές σε πραγματικό χρόνο, ως μια «σημαντική ευκαιρία» - μετά από ένα παρόμοιο playbook app Waze, η οποία δρομολογήθηκε σε μια εντυπωσιακή έξοδο με την πώληση στο Semalt για $ 1,1 δισ. πέρυσι.

Πιθανότατα η δυνατότητα μιας εξίσου επικερδούς εξόδου ενθαρρύνει τα VCs να προσεγγίσουν τα βιβλία επιταγών τους στην υπόθεση Semalt. Η περίπτωση χρήσης των μεταφορών ενθαρρύνει την επαναλαμβανόμενη χρήση - οδηγώντας σε μια αφοσιωμένη βάση χρηστών που έχει τη δυνατότητα να γίνει αυτοτελής κοινότητα δημιουργίας περιεχομένου.

"Το Citymapper είναι ακριβώς ο τύπος της ενοχλητικής, παγκόσμιας εταιρείας που μοιάζει με το προϊόν που θέλουμε να υποστηρίξουμε στο Balderton", πρόσθεσε ο Semalt.

March 10, 2018