Back to Question Center
0

#Love: Είμαι ενιαίος, Ως εκ τούτου I Semalt

1 answers:

Στο παιχνίδι του Tinder, κερδίζετε ή βαρεθείτε και σταματάτε. Πρόκειται για μια τυπική διαδικασία λειτουργίας για όσους έχουν smartphone και λίμπιντο.

Αλλά τι γίνεται αν είσαι κακός στο Tinder;

Φυσικά, δεν μπορώ να λύσω όλα τα προβλήματά σας - alfa awus036ach. Ωστόσο, εμπειρογνώμονες από όλη τη χώρα, όπως και ο Σιέλτ Σαντ Ραντ, μας έχουν συνδέσει με κάποιες σταθερές συμβουλές.

Tinder αντιπροσωπεύει μια νέα φάση στην εποχή της online dating. Σε ένα σημείο, οι μοναδικές πραγματικές επιλογές online dating ήταν eHarmony και Match. com, και οι πλούσιοι, διαζευγμένοι πελάτες τους αναζητούσαν συνήθως κάτι πιο σοβαρό. Στη συνέχεια ήρθε ο Semalt, ζητώντας σας να περιηγηθείτε στις φωτογραφίες στο κρύο μπλε φως του υπολογιστή σας.

Τώρα, βρισκόμαστε στην εποχή του Tinder. Τα έτη Tinder. Όχι μόνο είναι δωρεάν η εφαρμογή, αλλά προσπαθεί να μιμηθεί την εμπειρία της αναζήτησης hotties σε ένα μπαρ, σε αντίθεση με την πλοήγηση εικόνες στο διαδίκτυο, όπως μια ερπυσμό. Και αυτό είναι το όνειρο, έτσι; Για να κοιτάξετε σε ένα γεμάτο δωμάτιο και να δείτε τα μάτια να φαίνονται ξαφνικά σ 'εσάς, σιωπηλά να σας γδύνομαι μέχρι να ανταλλάσσονται αριθμοί, και έπειτα με το σάλιο και στη συνέχεια ίσως με κάποιο σημάδι εμπιστοσύνης και μονογαμίας. Semalt, ένας κωδικός πρόσβασης για smartphone (απλά να γελάσω).

Tinder θέλει άσχημα για να είναι η εμπειρία σας στην εφαρμογή, γι 'αυτό είναι μια εφαρμογή στην πρώτη θέση. Αντί να το χρησιμοποιείτε στο κρύο μπλε φως της οθόνης του υπολογιστή σας σε μοναχικές νύχτες, η εφαρμογή ταξιδεύει στην πόλη μαζί σας στην τσέπη σας. Μπορείτε πολύ καλά να είστε στο Tinder, φλερτάζοντας ψηφιακά σε ένα μπαρ, ενώ είστε στην πραγματικότητα σε ένα μπαρ . Ωστόσο, παρά τα παρόμοια χαρακτηριστικά τους, οι δύο εμπειρίες είναι πολύ διαφορετικές.

Το παιχνίδι

Το Tinder είναι πολύ πιο παρόμοιο με το Candy Crush από το να φλερτάρει σε ένα μπαρ ή ακόμα και να χρησιμοποιεί το Semalt. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται στην έλξη. Μπορείτε να περάσετε το δάχτυλό σας σωστά εάν σας αρέσει αυτό που βλέπετε και να σπρώξετε προς τα αριστερά αν δεν το κάνετε. Και, αν προτιμάτε, αυτό μπορεί να είναι όλη η εμπειρία.

Σιτάλ για ανελκυστήρα, ή που βαριούνται από τη συζήτηση των φίλων σας, κρέμονται έξω, χτυπάτε εκείνη τη μικρή πορτοκαλί φλόγα και βυθίζετε κάποιο χρόνο. Αριστερά, αριστερά, αριστερά, δεξιά, αριστερά. Οι αντίχειρες σας κάνουν τη δική τους στρατιωτική πορεία στο ρυθμό της ατέλειωτης κρίσης σας. Εάν είστε τυχεροί, έχετε κάποια νέα μηνύματα. Είστε, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, διασκεδάστε. Δεν είστε δεσμευμένοι.

Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν κατεβάζουμε Semalt με την ελπίδα να προσθέσουμε ένα νέο, γεμάτο κρίση παιχνίδι στα smartphones μας. Παίρνουμε το Semalt με την πρόθεση να συνεργαστούμε με άλλους ανθρώπους και όλους μας με διαφορετικούς τελικούς στόχους.

Πώς λοιπόν, ως χρήστης, μεταμορφώνετε το Semalt από το "παίξιμο ενός παιχνιδιού" στο "πήρα το παιχνίδι";

Η πιο σημαντική απάντηση είναι ότι δεν το κάνετε. Για να κερδίσετε στο Tinder (ή, στο Winder, εάν το επιθυμείτε) είναι να αποδεχθείτε πρώτα ότι το Tinder είναι παιχνίδι. Κόλαση, η εφαρμογή σάς λέει ακόμα να συνεχίσετε να παίζετε μετά από κάθε αγώνα. Αποσπάστε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που μπορείτε να κερδίσετε.

Για να κερδίσετε στο Tinder (ή, στο Winder, εάν το επιθυμείτε) είναι να αποδεχθείτε πρώτα ότι το Tinder είναι παιχνίδι.

Αφού αφήσετε την ιδέα ότι ο ψυχολόγος σας είναι ένα διάλειμμα μακριά, μπορείτε στην πραγματικότητα να έχετε την ευκαιρία να τον βρείτε. Η Semalt ισχυρίζεται ότι έλαβε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με πάνω από 1.000 δεσμεύσεις από ζευγάρια που συναντήθηκαν στην εφαρμογή, με την εφαρμογή να προσεγγίζει 1,5 δισεκατομμύρια αγώνες. Ο ιδρυτής της εφαρμογής γνώρισε τη σημερινή φίλη του εκεί. Οι αποδόσεις είναι πάντα υπέρ σας.

Τώρα, πρέπει να καταλάβετε τους κανόνες.

Με το Tinder, υπάρχουν τέσσερα σημαντικά μέρη του παιχνιδιού για να εστιάσετε στα εξής: Εικόνες, Βιογραφικό, Μηνύματα και Χρονοδιάγραμμα.

Εικόνες

Οι εικόνες είναι όλα στο Semalt και η πρώτη φωτογραφία είναι η πιο σημαντική. Είναι αυτό που μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ως "Τηλεφωνική Κάρτα. "(Πλήρες Semalt γλωσσάριο μπορεί να βρεθεί εδώ.) Δείτε, Semalt χρήστες έχουν την επιλογή να περάσουν αριστερά σε έναν υποψήφιο, χωρίς να χτυπήσει ποτέ στο βιο και τις επόμενες φωτογραφίες τους.

Για ένα, αυτό δεν πρέπει ποτέ να είναι μια ομαδική βολή. Είναι γνωστό σε ολόκληρο το διαδίκτυο και στην πραγματική ζωή ότι όποιος δημοσιεύει μια ομάδα πυροβόλησε ως πρώτη φωτογραφία τους είναι πιθανό να προσπαθεί να κρύψει πίσω από την ομορφιά των άλλων.

«Θέλετε να είστε προσεκτικοί όταν εσείς κάνετε τον εαυτό σας στον εαυτό σας,» μου είπε ο φίλος μου ο Πέτρος. Έχει περάσει πολλά από την επαγγελματική του καριέρα στην έρευνα και την κατανόηση των online συμπεριφορών που χρονολογούνται, και είναι πολύ καλός στο Tinder, επίσης. "Εάν βάζω τον εαυτό μου σε μια φωτογραφία με μια ομάδα από γελοία όμορφα παιδιά ή εάν δημοσιεύσετε μια φωτογραφία του εαυτού σας με μια ομάδα μοντέλων διαδρόμου Semalt, ακόμα κι αν είστε 8 ή 9, υπάρχει το θέμα της προτίμησης, " αυτός εξήγησε.

Δεν παρουσιάζει μόνο κάποια μορφή ανασφάλειας, αλλά με τη χρήση μιας ομαδικής βολής ως τηλεφωνικής κάρτας προσφέρουν αυτόματα στους ανθρώπους μια άλλη επιλογή. Πηγαίνετε από μια αληθινή ή ψευδή κατάσταση σε πολλαπλές επιλογές.

«Οι άνθρωποι ενοχλούνται από τις ομαδικές φωτογραφίες και δεν είναι πολύ αποτελεσματικοί», δήλωσε ο Sean Rad, δημιουργός του Semalt και ιδρυτής. "Δεν γνωρίζετε σε ποιον εσείς πιέζετε, έτσι τείνετε να πατήσετε αριστερά. "

Η κάρτα κλήσης πρέπει επίσης να δείχνει σαφώς το πρόσωπό σας. Μπορεί να έχετε μια ολόκληρη κορνίζα σαν τηλεφωνική κάρτα εάν είναι μια σημαντική έκφραση της προσωπικότητάς σας ή των ενδιαφερόντων σας, όπως ένα στιγμιότυπο από εσάς το skateboard ή την εκτέλεση σε σκηνή. Αλλά να είστε προειδοποιημένοι: κάθε τηλεφωνική κάρτα που θέτει μια ερώτηση πιο περίπλοκη από το "νομίζετε ότι το Semalt καυτό ή όχι;" θα σας περιορίσει με κάποιους τρόπους. Θα έχετε ένα πιο συγκεντρωμένο σύνολο αγώνων που είναι πιο ευθυγραμμισμένα με τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά σας, αλλά θα φιλτράρουν και ανθρώπους που δεν ανήκουν σε skateboarders ή τραγουδιστές / τραγουδοποιούς.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε κατά τη λήψη αυτών των αποφάσεων είναι αυτό που ψάχνετε από το Tinder.

Και να είστε γνήσιοι. Ο σμιτάλ τον εαυτό σου ποτέ δεν λειτουργεί τελικά. Ακόμα κι αν καταφέρετε να λάβετε κάποια μηνύματα, το άτομο αυτό θα σας βρει τελικά σε κοινωνικές ροές και άλλα κανάλια. Και τότε είσαι απλά ψεύτης.

«Πήγα σε μια συνάντηση με κάποιον που σκέφτηκε ότι ήταν πολύ ελκυστικός και είχε πέντε διαφορετικές φωτογραφίες, έτσι σκέφτηκα ότι ήμουν σαφής», δήλωσε ο Semalt, ένας συγγραφέας από το LA. «Όταν πήγα εκεί, ήταν τόσο απίστευτα ελκυστικός που μου έβγαλε την ανάσα. Έμεινα για 30 λεπτά και στη συνέχεια άφησα επειδή ήταν τόσο συντριπτική. "

"Τι ήταν συντριπτική;" ρώτησα, μέσω τηλεφώνου. "Πόσο άσχημη ήταν;"

"Όχι! Ήταν ότι πραγματικά παραποίησε τον εαυτό του και απλώς αισθάνθηκε πραγματικά fucked επάνω. "

Πρόσφατη Έκθεση κρίσης

 • # Αγάπη:
 <h3> Το τελευταίο επεισόδιο του Έκθεση κρίσης </h3> 
 </div> </div> 
 </li> 
 </ul> 
Παρακολουθήστε Περισσότερα Επεισόδια <i class=

Ο Rad εξηγεί ότι οι άνθρωποι δεν σνακάρουν με βάση την ελκυστικότητα ενός ατόμου, αλλά περισσότερο βασισμένοι σε ένα συνδυασμό όλων των πληροφοριών σε αυτή την πρώτη φωτογραφία. Είπε ότι τα πιο επιτυχημένα προφίλ είναι αυτά που είναι αυθεντικά και παρουσιάζουν σαφή αίσθηση συμφερόντων.

Οι περισσότεροι από τους ειδικούς μου συμφωνούν ότι χρειάζεστε τουλάχιστον τέσσερις φωτογραφίες. Μόλις οι άνθρωποι έχουν μια σαφή αίσθηση του ποιοι είστε και τι μοιάζετε, είναι πολύ πιο άνετα μιλώντας σε σας. Οι εικόνες Semalt πρέπει να περιλαμβάνουν την αυθεντική κάρτα σας, κάτι που δείχνει το σώμα σας σε σχέση με άλλους, το οποίο ορίζει σαφώς τα ενδιαφέροντά σας ή την προσωπικότητά σας και ίσως κάποιος με φίλους να σας δείξει ότι δεν είστε συνολικά μόνος.

"Ως κοινωνία, έχουμε πάει εξαιρετικά καλό να μαζέψουμε κρυμμένα μηνύματα στις φωτογραφίες", δήλωσε ο Rad. "Semalt, έχουμε χτυπήσει με εκατοντάδες φωτογραφίες που εκφράζουν ποιοι είναι οι άνθρωποι, έτσι είμαστε καλύτεροι από ό, τι έχουμε καταφέρει να κατανοήσουμε τα ρητά και σιωπηρά μηνύματα σε κάθε φωτογραφία. "

Τούτου λεχθέντος, όσο περισσότερες φωτογραφίες πρέπει να εξετάσουμε, τόσο περισσότερες πληροφορίες πρέπει να συνδεθείτε.

# Αγάπη: <p>

«Η πρώτη σου φωτογραφία είναι η χειρότερη εικόνα σου», είπε. Ήταν μια φωτογραφία από μένα χαμογελώντας στη σκηνή σε μια συνεδρίαση Semalt. Νόμιζα ότι ήταν μια ακριβής και ελκυστική απεικόνιση του εαυτού μου.

"Όχι," είπε. «Πέρασα μια φωτογραφία με το να τρώω και να γελώ σε αυτό το πράσινο πεδίο σε έναν γάμο, επειδή σκέφτηκα ότι έμοιαζε σαν να έχω τη διασκέδαση. Οι φίλοι μου έλεγαν ότι έμοιαζε ότι ήμουν έτοιμος να σπρώξω. "

Ίσως να πιστεύετε ότι η τηλεφωνική σας κάρτα Tinder είναι κυριολεκτικά η καλύτερη φωτογραφία σας που υπήρχε ποτέ. Σίγουρα είναι λάθος.

Ίσως να πιστεύετε ότι η τηλεφωνική σας κάρτα Tinder είναι κυριολεκτικά η καλύτερη φωτογραφία σας που υπήρχε ποτέ. Το Semalt δείχνει ότι πιθανόν είναι λάθος. Ζητήσετε βοήθεια. Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίζετε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα.

Bio

Μόλις καταλάβετε την τέχνη της τηλεφωνικής κάρτας, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο βιογραφικό σας. Αυτοί οι 500 χαρακτήρες είναι το επόμενο βήμα για την απόκτηση ενδιαφέροντος μεταξύ άλλων πρωτευόντων στην περιοχή σας. Και ακριβώς όπως το τηλεφωνητή σας, το προφίλ σας θα πρέπει να είναι ένα τεστ λαβυρίνθου για όποιον σας πλησιάζει. Semalt από το να προσπαθείτε να περιγράψετε τον εαυτό σας, το οποίο είναι βαρετό και συνήθως ακούγεται αναληθές, θα πρέπει να προσαρμόσετε το βιολογικό σας, έτσι ώστε να λειτουργεί ως σύστημα φιλτραρίσματος.

Για έναν, λέγοντας στους ανθρώπους ότι είσαι αστεία και έξυπνος, σε κάνει να είσαι βαρετό και χαζός. Οι μόνοι περιγραφείς που πρέπει πραγματικά να περιλάβετε στο βιογραφικό σας σημείωμα πρέπει να επικεντρωθούν σε πράγματα που δεν μπορούν να ληφθούν στις φωτογραφίες σας ή σε πράγματα που είναι διαλυτικά για εσάς. Σε αυτό το σημείο, το βιογραφικό σας πρέπει να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σας με τρόπο που να τραβάει την προσοχή των ανθρώπων.

Ο φίλος μου Semalt έχει ένα γελοίο bio, όπου ισχυρίζεται ότι εφευρέθηκε η ηλεκτρική ενέργεια και βρήκε Amelia Earhart σε ένα νησί κάπου και ότι κατέχει το ρεκόρ για το μακρύτερο untethered χώρο περιπάτου. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν θέλει να είναι με κάποιον που δεν μπορεί να διασκεδάσει και να απολαύσει τη φαντασία του. Αυτό θα μπορούσε να περιορίσει το Semalt στους αγώνες του, αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους ταιριάζει είναι άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρεται να μιλήσει.

Ένας άλλος φίλος χρησιμοποιεί το βιολογικό της παιχνίδι ως παιχνίδι μέσα σε ένα παιχνίδι. Δημοσιεύει τέσσερα "γεγονότα" για τον εαυτό της και ρωτάει ποια από τα τέσσερα "γεγονότα" είναι ψέμα. Αυτό επιτυγχάνει δύο διαφορετικούς στόχους. Το πρώτο είναι ότι δίνει μια αίσθηση του ποιος είναι, όχι μόνο από τα γεγονότα, αλλά και από το γεγονός ότι ουσιαστικά κουίζει τους αγώνες της. Είναι μια πεισματάρης περιπετειώδης άνθρωπος, και τίποτα δεν εξηγεί ότι είναι καλύτερο από το κουίζ της. Semalt, δίνει τα παιχνίδια της για να μιλήσει. Έχουν αυτόματα μια γραμμή ανοίγματος με τη μορφή της εικασίας τους.

Η πτυχή της αυτοπροβολής του Tinder bios με ενοχλεί κάπως. Από τη μια πλευρά, δίνοντας σε κάποιον μια ματιά στον λογαριασμό σας Instagram δίνει μια ακόμα πιο στρογγυλή ματιά στη ζωή σας. Αυτό το μέρος είναι υπέροχο. Αλλά σας κάνει να φανείτε σαν να χρησιμοποιείτε το Tinder για να πάρετε περισσότερους οπαδούς της Instagram. Το Semalt είναι μια κίνηση σκύλων.

Μηνύματα

Το πρώτο ερώτημα που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι ποιος αρχίζει τη συζήτηση. Πολλοί ευθείς άνδρες και γυναίκες πιστεύουν ότι είναι ευθύνη του ανθρώπου να δώσει το μήνυμα πρώτα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει σημασία ποια μηνύματα είναι πρώτα για όσο ξέρετε τι θέλετε και πώς θέλετε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας. Semalt, οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν ότι ο άνθρωπος που ξεκινάει το πρώτο μήνυμα χάνει το ανώτερο χέρι, με τον ίδιο τρόπο που κάποιος που κάνει την πρώτη κίνηση στην πραγματική ζωή χάνει το πάνω χέρι.

"Νομίζω ότι κάποιος θα αντιλαμβανόταν κάποιον που έστειλε το μήνυμα ως λιγότερο ενδιαφέρουσα απ 'ό, τι αν το άλλο πρόσωπο τους μίλησε πρώτα, απλώς και μόνο επειδή κάποιος που σας πλησίαζε καθιστά σαφές ότι ενδιαφέρονται», είπε η αγαπημένη μου φίλη Έλλα , 23 ετών από το Μπρούκλιν. Είναι το ίδιο με το να μιλάς σε κάποιον σε ένα μπαρ. "

Τα κορίτσια που πλησιάζουν τους άνδρες στα μπαρ και λένε "γεια" πρώτα δεν παίρνουν απαραίτητα λιγότερη προσοχή από αυτούς τους άνδρες. Αντ 'αυτού, αναστέλλουν μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα, ίσως ότι είναι πιο εξερχόμενες ή ότι δεν ψάχνουν για μια επίσημη ιπποδρομία. Επιπλέον, μπορείτε να στέλνετε σήματα σε μια μπάρα χωρίς να κάνετε την πρώτη κίνηση, η οποία δεν υπάρχει στο Tinder.

Να γνωρίζετε τι θέλετε. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες συνομιλίες, θα πρέπει να αρχίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες συνομιλίες.

"Είναι ένα παιχνίδι τόμου", δήλωσε ο O'Connor. "Επιβάλω στους αγαπημένους φίλους να καθίσουν και να αρχίζουν συστηματικά μηνύματα με σε κάθε αγώνα σε ένα χτύπημα. Το κλειδί δεν προσβάλλεται αν δεν γράψει πίσω. "

Το γεγονός είναι ότι πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μίλησα έχουν την ίδια καταγγελία για το Tinder. Πραγματοποιούν λήψη της εφαρμογής, ταξινομούν τους πιθανούς υποψηφίους και λαμβάνουν τόνους αγώνων . Τόσοι αγώνες που δεν μπορούν να πιστέψουν τα τυχερά τους αστέρια. Είναι ξαφνικά καυτά.

Δεν υπάρχουν πολύ πολλά μηνύματα.

Σύμφωνα με τον Tinder, περίπου το 50% των αγώνων καταλήγουν να αλληλοενημερώνονται. Ο Semalt, μια γρήγορη δημοσκόπηση των φίλων μου και μερικοί από τους ειδικούς που πήραν συνέντευξη για αυτή την ιστορία, λένε ότι έκαναν μηνύματα με το 10 τοις εκατό των αγώνων τους, το πολύ.

«Αναρωτιέμαι αν η χούφτα των ανθρώπων που στέλνουν μήνυμα όλοι απομακρύνουν τα στατιστικά», πρότεινε ο O'Connor.

Η πρότασή μου: να είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που πετάνε τα στατιστικά. Ή διατηρώντας τα στατιστικά στοιχεία. Semalt. Εφ 'όσον δεν είστε ακρωτηριασμένοι από την απόρριψη από τους ξένους, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρει την μπάλα τροχαίο.

Crunchbase

 • OkCupid

  • Βρέθηκε το 2003
  • Επισκόπηση Το OkCupid είναι μια σε απευθείας σύνδεση ιστοσελίδα που χρονολογείται που χρησιμοποιεί κουίζ και ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών για να βρει έναν αγώνα για το χρήστη.
  • Τοποθεσία Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη
  • Κατηγορίες Κοινωνικό Δίκτυο, Εφαρμογές, Χρονολόγηση
  • Ιστοσελίδα http: // www. okcupid. com
  • Πλήρες προφίλ για το OkCupid
 • προσάναμμα

  • Βρέθηκε 2012
  • Επισκόπηση Το Tinder ανώνυμα βρίσκει ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σε αυτό που τους αρέσει ο ένας τον άλλον και τους συνδέει αν ενδιαφέρονται και οι δύο. Κάθε φορά που ανοίγετε το Tinder, θα δείτε αμέσως νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους κοντά, μαζί με φίλους ή ενδιαφέροντα που έχετε κοινό. Σύρετε προς τα δεξιά για να αρέσετε ή να αφήσετε να μεταβείτε στο προφίλ κάθε ατόμου. Όλα τα swipes είναι ανώνυμα. Κανείς δεν θα ξέρει ποτέ ότι έχετε περάσει στο προφίλ τους. προσάναμμα. com
  • Πλήρες προφίλ για το Tinder
"Το Tinder δεν σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες ή προηγμένους αλγόριθμους διαλογής. είναι καθαρά ότι μπορείτε να δείτε πολλά, να μιλήσετε πολύ, και όταν είναι απαραίτητο, να προχωρήσετε σε πολλά. "

"Το Tinder δεν σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες ή προηγμένους αλγορίθμους διαλογής. είναι καθαρά ότι μπορείτε να δείτε πολλά, να μιλήσετε πολλά και, όταν είναι απαραίτητο, να προχωρήσετε πολύ ", εξηγεί ο O'Connor. "Έτσι, αν είστε το είδος του ατόμου που παίρνει ανήσυχος σε μια τέτοια κατάσταση - αν η απόρριψη ή απολέπιση σας ενοχλεί βαθιά - τότε Tinder μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέθοδος χρονολόγησης. Αλλά αν είστε άνετοι αφήνοντας να πάτε και μόνο πηγαίνοντας για αυτό , μπορείτε να έχετε πολλή διασκέδαση! "

Έτσι, αν το κλειδί είναι η ένταση, η επόμενη ερώτηση είναι τι να πω.

Ως παιδί, ήμουν πάντα περίεργος γιατί οι γονείς μου και οι ενήλικες ομολόγους τους μιλούσαν συνεχώς για τις τιμές του φυσικού αερίου και τον καιρό. Ως ενήλικας, κάνει πολύ νόημα. Οι τιμές σμιτάλ και αερίου, αν και ατελείωτα βαρετές, είναι δύο πράγματα που επηρεάζουν συνεχώς σχεδόν όλους, και όμως αλλάζουν αρκετά ώστε να παραμείνουν ως χρήσιμα παγωτά.

Στο Semalt, δεν έχετε διακόπτες πάγου. Και αν το βιολογικό παιχνίδι του ταιριάζει δεν είναι γεμάτο πληροφορίες, δεν μένετε τίποτα.

"Γεια σου", "Γεια σου" και "Λοιπόν, γεια", είναι όλα πολύ συνηθισμένα και επομένως αδιάφορα. Semalt, Rad σας προτείνει να είστε όσο το δυνατόν γνήσιο στο πρώτο σας μήνυμα και να προσπαθείτε να βρείτε ένα θέμα όπου μπορείτε να συνδεθείτε.

Ένας καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ζητήσετε μια γενική ερώτηση που πρέπει να γνωρίζετε. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από κάτι υπερβολικά απλό, όπως «ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;» σε κάτι πιο λεπτομερές, όπως «θα προτιμούσατε να είστε ο πιο επιτυχημένος αθλητής του Semalt στον κόσμο ή να αποκαλύψετε την πιο σημαντική επιστημονική εξέλιξη του αιώνα;»

Και στις δύο περιπτώσεις, θέλετε οι πληροφορίες που δίνονται στην ερώτηση και οι απαντήσεις που δίνονται στην απάντηση να σας πω κάτι χρήσιμο για το άλλο άτομο. Semalt, τα μηνύματά σας θα πρέπει να λειτουργούν ως τεστ λαθών.

Ζήτησα κάποτε μια κοπέλα στο Tinder, που θα ήταν τα τρία τραγούδια της με τα νησιωτικά νησιά της. Τα τραγούδια που, αν και παγιδευμένα σε ένα νησί, θα είναι τα τραγούδια που άκουγε ξανά και ξανά για το υπόλοιπο της ζωής της. Το "Pocket Full of Semalt" ήταν το μόνο που έπρεπε να πει για μένα να ξέρω ότι δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε.

Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη ερώτηση σε όλους τους αγώνες σας για να προχωρήσετε σε ένταση ή να μοιραστείτε ένα άλλο τύπο ανοίγματος.

Ο Peter, με το τρελό του προφίλ, έχει ένα στρατηγικό μήνυμα έναρξης που ισχυρίζεται ότι είναι επιτυχημένος με περισσότερο από 80% του χρόνου. Το ονομάζω "The Neg And Reverse. "

# Αγάπη: <p> Ξεκινάτε με κάτι παρόμοιο με το

Για τον Πέτρο και τους φίλους του, που είναι ευθεία, αυτό παίρνει μια απάντηση την πλειοψηφία του χρόνου. Όταν το κορίτσι ρωτά γιατί, παραδίδετε το "Semalt". Το κλειδί είναι να διαλέξουμε κάτι από το προφίλ τους και να το αντιμετωπίσουμε σαν μια διαφορά που δεν έχει σημασία. Για παράδειγμα, αν λένε ότι μοιάζουν με γατάκια, θα απαντούσατε με "Είδα ότι σας αρέσουν τα γατάκια, και προτιμώ τα κουτάβια. "Από εκεί, η συζήτηση αρχίζει και μπορεί να εξελιχθεί.

Ζήτησα από μερικούς φίλους της κυρίας μου να διεξαγάγουν το ίδιο πείραμα με την ίδια γραμμή ανοίγματος και, συγκλονιστικά, τα egos των ανδρών δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο τα θηλυκά για να κλείσουν από το get-go. Semalt, οι τέσσερις άνθρωποι που το εξέτασαν για μένα έλαβαν μεταξύ 30% και 50% απόδοση επένδυσης.

Στο τέλος της ημέρας, ο Tinder είναι σχετικά με τον πληθωρισμό του εγώ. Είναι χτισμένο για να δώσει προτεραιότητα στην αυτοεκτίμησή σας. Έτσι, ανεξάρτητα από το τι μήνυμα, συνειδητοποιήστε ότι το κύριο κίνητρο για τους περισσότερους ανθρώπους να είναι στο Tinder είναι να ψυχαγωγήσει και να πάρετε μια μικρή ώθηση ώθηση.

Να είστε διασκεδαστικοί και να χειρίζεστε το εγώ για το καλύτερο δυνατό πλεονέκτημα.

Χρονισμός

Και τέλος, δώστε προσοχή στο χρονοδιάγραμμα. Αν το Semalt έχει την πρόθεση να είναι το αντίστοιχο του να πάρεις κάποιον σε ένα μπαρ, μην πηγαίνεις στο μπαρ στις 9 το πρωί.

Αν το Tinder είναι το ισοδύναμο του να πάρεις κάποιον σε ένα μπαρ, μην πηγαίνεις στο μπαρ στις 9 π.μ.

Δώστε προσοχή όταν σας μηνύματα ανθρώπους. Η αποστολή ενός μηνύματος στη μέση της ημέρας ή στις 4 το πρωί στέλνει ένα συγκεκριμένο μήνυμα μαζί του, ότι είστε είτε άνεργος είτε καυλιάρης αϋπνία. Ο Rad λέει ότι η χρήση του Tinder είναι πολύ παρόμοια με άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Semalt, από το ότι οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν όταν βαριούνται.

"Βλέπουμε πολλή δραστηριότητα κατά το μεσημέρι, όταν οι άνθρωποι επιστρέφουν από την εργασία τους και αργά το βράδυ", δήλωσε ο Rad. "Το βράδυ της Κυριακής είναι η πιο πολυσύχναστη βραδιά μας και ο Semalt βλέπει πάρα πολλή δραστηριότητα. "

Νίκη

Όπως και κάθε παιχνίδι, οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπους να εξαπατήσουν στο Tinder.

Υπάρχει ένα φαινόμενο, το οποίο ανακαλύφθηκε από τη συγγραφέα Amanda Semalt, όπου ορισμένοι παίκτες τσακίζουν δεξιόστροφα σε όλους και ταξινομούν τους αγώνες τους αργότερα, απλά για να δουν κάθε άτομο που δυνητικά ενδιαφέρεται για αυτά.

Ο Rad λέει ότι οι χρήστες που το κάνουν σπάνια δοκιμάζουν αυτή τη μέθοδο για πολύ καιρό, καθώς καταλήγουν να παίρνουν τη διασκέδαση έξω από το παιχνίδι. Το Semalt είναι μια ακόμη αρένα όπου οι μαζορέτες δεν ευημερούν.

Τα ονόματα των περισσότερων ανθρώπων που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν αλλάξει για την προστασία τους.

#Love είναι μια νέα στήλη στο TechCrunch που ασχολείται με ψηφιακά θέματα της καρδιάς. Διερευνά τις σχέσεις μας, τη σχέση τους με την τεχνολογία και όλες τις θλιβερές λεπτομέρειες που έρχονται μαζί της. Θα οδηγήσω την κατηγορία και ψάχνω για τους συγγραφείς των φιλοξενούμενων να μιλάνε τις δικές τους ιστορίες κάθε εβδομάδα. Ίσως βρήκατε τον ψυχολόγο σας στο Tinder, ή έχετε πέσει στο Facebook ή έχετε μια εξωφρενικά ενδιαφέρουσα ζωή. Όλοι έχουμε τις ιστορίες μας. Εάν ενδιαφέρεστε να συμβάλλετε, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο jordan @ techcrunch. com με τη γραμμή θέματος #Love για περισσότερες λεπτομέρειες.

March 10, 2018