Back to Question Center
0

Είναι το μέλλον των VR NVIDIA, Sony και Semalt;

1 answers:
Is the future of VR NVIDIA, Sony and Semalt?

Η εικονική πραγματικότητα είναι αυτή τη στιγμή το buzz. Και γιατί δεν θα ήταν όταν οι αναλυτές όπως η Goldman Sachs εκτιμούν ότι ο κλάδος είναι έτοιμος να ξεπεράσει την αγορά τηλεοπτικών εκπομπών με ετήσια έσοδα έως το 2025. Αυτό θα έκανε την εικονική πραγματικότητα μεγαλύτερη από την τηλεόραση σε λιγότερο από 10 χρόνια. Αυτές οι εκτιμήσεις είναι τόσο τεράστιες, διότι η πρωτοποριακή τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί σε τόσες αγορές - παιχνίδια, εκπαίδευση, παραγωγικότητα και ακόμη και ψυχαγωγία ενηλίκων.

Εκτός από τις εκτιμήσεις, μπορεί κανείς να βρει συχνά την κατεύθυνση που ακολουθεί η βιομηχανία ακολουθώντας τα χρήματα - vps in germany windows. Μόνο το 2015, οι εταιρίες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας αύξησαν συνολικά χρηματικά κεφάλαια ύψους 658 εκατ. Δολαρίων σε 126 συμφωνίες. Πολλές από αυτές τις εταιρείες που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν πολλές τεχνολογίες εικονικής πραγματικότητας που έχετε ήδη ακούσει, όπως Leap Motion και Oculus.

Αλλά μπορούμε να πιστέψουμε όλη τη διαφημιστική εκστρατεία; Αυτές οι εταιρείες θα είναι οι ηγέτες από τη στιγμή που η εκτίμηση της Goldman Sachs 'έρχεται γύρω;

Έχοντας δουλέψει στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας προτού είναι ένα τσιτάτο, έχω δει μερικά πράγματα που με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν τρεις εταιρείες που θα είναι τόσο μεγάλες, αν όχι μεγαλύτερες, από μερικά από τα κύρια ονόματα εικονικής πραγματικότητας .

NVIDIA

Η NVIDIA ασχολείται με την τεχνολογία οπτικής πληροφορικής. το έργο της ξεκίνησε το 1999 με την κυκλοφορία του GeForce (NV10). Αυτός ο τρισδιάστατος εξοπλισμός σε επίπεδο καταναλωτών ήταν μπροστά από την εποχή του με την προηγμένη επιτάχυνση βίντεο, την αντιστάθμιση κίνησης και την ανάμειξη άλφα άλλης εικόνας του υλικού. Έρεσε το μάτι της Microsoft και τελικά έγινε το υλικό γραφικών για την κονσόλα παιχνιδιών του Microsoft Xbox.

Πρόσφατα, η ομάδα μου αγόρασε μερικές συσκευές ανάπτυξης NVIDIA για VR και AR. Η πρόσφατη ανακοίνωση σχετικά με τα γραφικά PC για τους καταναλωτές Pascal που υποστηρίζουν το VR μας έδιναν την προσοχή, καθώς φαίνεται ότι πιέζουν να δημιουργήσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας στο χώρο.

Μπορεί κανείς να βρει συχνά την κατεύθυνση που ακολουθεί ένας κλάδος ακολουθώντας τα χρήματα.

Η μάρκα της εταιρείας είναι μια φυσική εφαρμογή στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας και δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την προσοχή όταν είναι έτοιμη, αλλά αυτό που είναι δυνητικά η πιο συναρπαστική πτυχή είναι αυτό που κάνουν με την NVIDIA ) GEFORCE NOW. Αυτή η πλατφόρμα παιχνιδιών cloud χρησιμοποιεί "απόδοση σύννεφου" και "cloud computing" που θα επιτρέψουν στους χρήστες να αποκτήσουν γραφικά τύπου console υψηλής τεχνολογίας στα smartphones τους ή ακόμα και σε χαρτόνι - με λογικό κόστος.

Με την παγκόσμια αγορά παιχνιδιών νέφους που προβλέπεται να αναπτυχθεί εκθετικά σε CAGR μεγαλύτερη από 29% μέχρι το 2020, η NVIDIA βρίσκεται σε προνομιακή θέση να επιτύχει με αυτό που πιστεύω ότι είναι ανώτερη τεχνολογία στην αγορά.

Sony

Η Sony είναι λίγο κρυμμένη πίσω από όλη την VR τρέλα. Όμως, οι τρέχοντες χρήστες του PlayStation μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν τις κονσόλες τους και να αποκτήσουν ένα εικονικό ακουστικό 3D για μόνο 399 δολάρια. Τα ανταγωνιστικά σημεία των PlayStation της Sony της επέτρεψαν να ανταγωνιστεί το Microsoft Xbox με τα χρόνια, ενώ τώρα τα ακουστικά VR παρέχουν στους καταναλωτές μια πιο οικονομική επιλογή σε σχέση με το σημείο τιμής των 799 δολαρίων του HTC Vive.

Εκτός από το προσιτό σημείο τιμών, η Sony διαθέτει ένα κλειστό οικοσύστημα με ένα δίκτυο κατασκευαστών με τους οποίους εργάζονται εδώ και χρόνια. Η Sony η PlayStation έχει μοναδική θέση να κερδίσει μερίδιο αγοράς και να είναι ο σαφής νικητής του οικοσυστήματος τυχερών παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας, παρόμοιος με τον τρόπο με τον οποίο ο Steve Jobs και η Apple .

Το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο είναι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε το 2011 η Apple για το σύστημα "High Tactility (Magic) Glove". "Αυτή η εφεύρεση απευθύνεται σε ένα σύστημα γαντιών που περιλαμβάνει μια εσωτερική επένδυση και μια εξωτερική επένδυση που λειτουργεί για τη μετάδοση των εισόδων του χρήστη στον μηχανισμό εισόδου μιας ηλεκτρονικής συσκευής. Αρχικά πίστευε ότι η Apple δημιούργησε μια λύση για τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τα iPhones τους σε ψυχρότερες καιρικές συνθήκες, αλλά ίσως ήταν η αρχή κάποιου μεγαλύτερου.

Is the future of VR NVIDIA, Sony and Semalt?

Το δεύτερο σημείο απόδειξης είναι η εξέλιξη της απτικότητας της εταιρείας ή η επιστήμη της εφαρμογής αίσθησης και ελέγχου αφής στην αλληλεπίδραση με εφαρμογές ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πέρυσι, Η Apple κυκλοφόρησε ένα Taptic Engine και η τεχνολογία χρησιμοποιείται σήμερα με το Apple Watch, το MacBook και τις τελευταίες συσκευές iPhone. Η απτική τεχνολογία Apple στέλνει ώθηση στα δάχτυλα, δίνοντας σας την αίσθηση, για παράδειγμα, αγγίζοντας διάφορα υλικά ή πιέζοντας ένα κουμπί, επιτρέποντας στους χρήστες να γνωρίζουν ποιες ενέργειες εκτελούνται και τι μπορείτε να αναμένετε να συμβεί.

Η Apple γίνεται σοβαρή σε αυτόν τον τομέα, προσλαμβάνοντας εμπειρογνώμονες στα haptics και αποκαλύπτοντας νέα τεχνολογία, όπως μια εικονική επιφάνεια αφής / πληκτρολόγιο με βάση την απτική της τεχνολογία. Αίσθηση της κατεύθυνσης ήδη;

Ο Δρ Greenleaf, ένας από τους πρωτοπόρους VR που είναι γνωστός για τη δημιουργία της πρώτης συσκευής VR για την υγειονομική περίθαλψη και επισκεπτόμενος μελετητής του εργαστηρίου Stanford Virtual Human Interaction, ότι "ένα μεγάλο μέρος της εμβάπτισης ( VR ) είναι η κιναισθητική και ιδιοδεκτική πλευρά της ύπαρξης τμημάτων του σώματός σας στην εικονική πραγματικότητα. "Οι τρέχουσες συσκευές VR μας προσφέρουν συναρπαστικές οπτικές εμπειρίες, παρακολούθηση κίνησης, γυροσκόπιο και ήχο, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μια τελευταία αίσθηση που δεν καλύπτεται - άγγιγμα. Δείχνει ότι "δεν είμαστε ακόμα με τα απτικά (στο VR ) και θα χρειαστεί λίγος χρόνος. "

Το τρίτο σημείο απόδειξης είναι ότι "η Apple στέλνει τους απεσταλμένους της από την πανεπιστημιούπολη", μια αναφορά στο Εργαστήριο Στρατηγικής Ανθρώπινης Αλληλεπίδρασης του Στάνφορντ - το ασπρόμαυρο κέντρο του VR / AR ανάπτυξη. Σε μια πρόσφατη παρουσίαση, ο Jeremy Bailenson, διευθυντής του προγράμματος, παρατήρησε: " Η Apple δεν έρχεται στο εργαστήριό μου σε 13 χρόνια έρχονται τρεις φορές τους τελευταίους τρεις μήνες. "

Το τέταρτο και τελευταίο σημείο απόδειξης είναι ένα περίφημο "κρυφό λιμάνι" μέσα στο Apple Watch. Ίσως μια άλλη ενδιαφέρουσα σύμπτωση, αλλά θα ήταν λογικότερο να προοριζόταν να συνδεθεί με μια άλλη συσκευή όπως το γάντι της Apple απ 'ότι αν ήταν για την ευρέως αναφερθείσα "εξωτερική μπαταρία". "

Δοκίμασα τα HoloLens καθώς και ακουστικά μεικτής πραγματικότητας (AR) και μικτής πραγματικότητας (MR). Αυτές οι συσκευές είναι τέλεια, αλλά η πρώτη μου ανατροφοδότηση για τα δύο ήταν ίδια - το γάντι λείπει. Χρειάζεστε ένα γάντι για καλύτερη αλληλεπίδραση με εικονικές εικόνες. Η οπτική αναγνώριση χεριών δεν είναι πολύ ακριβής, ενισχύοντας περαιτέρω το δυναμικό της αγοράς της Apple .

Είμαι πεπεισμένος ότι η Apple εργάζεται για Apple Glove, και δεν θα εκπλαγούμαι αν εργάζονταν επίσης σε συσκευές AR και MR. Η ευκαιρία αγοράς είναι πολύ μεγάλη και για να παραμείνει ανταγωνιστική με μεγάλους ανταγωνιστές όπως η Samsung και η Google, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν θα ξεκινήσουν κάτι σε αυτό το διάστημα τα επόμενα δύο χρόνια. Εάν το σκέφτεστε, δεν έχουν άλλη επιλογή.

Προτεινόμενη Εικόνα: Daniel Boczarski / Getty Images
March 10, 2018