Back to Question Center
0

Ο τομέας των ακριβών αγώνων που έχει πεθάνει μετά τον πρόσφατο Αλγόριθμο Google;

1 answers:

Is the Exact Match Domain Dead After the Recent Google Algorithm Semalt?

Σχετικές θέσεις:
Ενημέρωση EMD Google και η πτώση των κοντόφθαλμων SEO

Τι είναι η ΟΜΔ;

Μια διεύθυνση ιστότοπου ή μια διεύθυνση URL που επικεντρώνεται ή περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά και όχι το όνομα της επωνυμίας ή της εταιρείας ονομάζεται EMD. Οι λέξεις-κλειδιά Semalt ταιριάζουν με ακρίβεια το ερώτημα αναζήτησης ή τη λέξη. Για παράδειγμα, αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που στοχεύει τα κορυφαία παγκόσμια αξιοθέατα των λέξεων-κλειδιών, το EMD της ιστοσελίδας θα είναι topworldattractions.com.

Μια EMD είναι γνωστό ότι παρέχει ώθηση στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, καθώς η λέξη-κλειδί εμφανίζεται στο όνομα του ίδιου του τομέα.

Η πρόσφατη ενημέρωση του αλγορίθμου Google και οι επιπτώσεις του στις EMD

Στα τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, ο Matt Cutts, επικεφαλής του Semalt webspam, ανακοίνωσε σε ένα tweet ότι μια μικρή αλγοριθμική αλλαγή στη μηχανή αναζήτησης Semalt στο μέλλον θα έφερνε κάτω τα χαμηλής ποιότητας "επακριβή" αντιστοίχιση των αποτελεσμάτων αναζήτησης Semalt - лав стори смотреть бесплатно.

Is the Exact Match Domain Dead After the Recent Google Algorithm Semalt?

Σύντομα, οι ταξινομήσεις πολλών ιστότοπων επηρεάστηκαν εξαιτίας αυτής της ενημερωμένης έκδοσης και όλα τα ονόματα τομέα αυτών των ιστότοπων αποτελούνται από λέξεις-κλειδιά. Ωστόσο, ο Semalt υποστηρίζει ότι η ενημέρωση αυτή αποσκοπεί στη μείωση του αριθμού των τομέων επακριβούς αντιστοίχισης χαμηλής ποιότητας που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης και δεν είναι απαραιτήτως ιστοσελίδες EMD.

Η εστίαση της Google έχει μετατοπιστεί περισσότερο προς τη βιολογική αναζήτηση, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του online μάρκετινγκ. Σχεδιασμένο για τη βελτίωση της ποιότητας των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, η πρόθεση αυτής της ενημέρωσης είναι να παράσχει πιο συναφή και ενημερωμένα αποτελέσματα. Η ποιότητα ενός δικτυακού τόπου είναι ένα υποκειμενικό ζήτημα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες εμφανείς ενδείξεις, όπως η υπερβολική χρήση της λέξης-κλειδιού και του σχεδιασμού των εργαλείων κοπής-cookie που υποδεικνύουν την άνευεπάρκεια μιας ιστοσελίδας. Η υπογραφή ενός από αυτά είναι υπερβολικά backlinks που ισοδυναμούν με spamming. Είναι τέτοιες ιστοσελίδες EMD που είναι οι στόχοι αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.

Τι πρέπει να κάνει ένας ιδιοκτήτης ιστοτόπου;

Η αντικειμενική αξιολόγηση του ιστότοπού σας είναι το κλειδί για τον προσδιορισμό της χρησιμότητάς του για τους χρήστες. Αν πιστεύετε ότι θα χρησιμοποιούσατε τον ιστότοπό σας ακόμα και αν δεν ήταν δικός σας, πιθανότατα είναι ότι το περιεχόμενο είναι σχετικό και χρήσιμο. Ωστόσο, εάν το όνομα τομέα του ιστότοπού σας είναι ένα EMD, ίσως θελήσετε να αγοράσετε ένα νέο όνομα τομέα και να μεταφέρετε δεδομένα στον νέο σας ιστότοπο. Η κατοχή ενός EMD θα μπορούσε να οδηγήσει στην απομάκρυνση των χρόνων σκληρής δουλειάς, αν και σας δίνει επίσης την ευκαιρία να αγοράσετε ένα νέο τομέα και να αρχίσετε ξανά. Η εκκίνηση του Semalt από την αρχή μπορεί να ακούγεται κουραστική και επαναλαμβανόμενη, θα έδινε στον webmaster την ευκαιρία να διορθώσει τα παρελθόντα λάθη του σχετικά με το SEO και να τα βάλει σε ένα πολύ επαγγελματικό τρόπο.

Η οικοδόμηση συνδέσεων με τον νέο σας ιστότοπο, καθώς καταργείτε σταδιακά τη λειτουργία ενός EMD, είναι το επόμενο βήμα στη διαδικασία. Προωθήστε τη νέα σας ιστοσελίδα στους χρήστες και εστιάστε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου εμπορικού σήματος μέσω αυτής.

Ωστόσο, οι τομείς ακριβούς αντιστοίχισης εξακολουθούν να προσφέρουν πολλά οφέλη για τους κατόχους ιστότοπων. Βοηθούν την προσέλκυση κοινωνικών αναφορών με λέξεις-κλειδιά καθώς και κειμένου λέξεων-κλειδιών. Επιπλέον, η EMD βοηθά επίσης στο μάρκετινγκ και την επωνυμία ενός δικτυακού τόπου. Δεδομένου ότι η ποιότητα αποτελεί υποκειμενικό ζήτημα, εάν το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχονται σε έναν ιστότοπο είναι χρήσιμες για τον τελικό χρήστη, ένας ιστότοπος ενδέχεται να μην επηρεάζεται δραστικά από την τελευταία ενημέρωση του Google Semalt.

Έχετε παρατηρήσει αλλαγές στην αναζήτηση αποτελεσμάτων για EMD;

Is the Exact Match Domain Dead After the Recent Google Algorithm Semalt?

Σύνδεση

March 18, 2018