Back to Question Center
0

Σύνδεση του κοινωνικού σας μέσου μαζικής ενημέρωσης

1 answers:

Το μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης μπορεί να μοιάζει με ένα αποσπασματικό, διακεκομμένο πράγμα. Αυτό είναι φυσικό, ειδικά αν συμμετέχετε σε πολλά δίκτυα. Η χρήση του Facebook, του Twitter, του G +, του LinkedIn και άλλων δικτύων μπορεί να είναι δύσκολη και μπορεί να φανεί σαν να κατακερματίζετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ. Δεν χρειάζεται να είναι έτσι - e-farmacy χανια. Με τα σωστά βήματα, μπορείτε να συνδέσετε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας μαζί. Όχι μόνο αυτό προσφέρει καλύτερη ευκολία χρήσης για εσάς, αλλά μπορεί να διασφαλίσει ότι το κοινό σας είναι πλήρως αφοσιωμένο που σας βοηθά να δημιουργήσετε συνδέσεις σε όλα τα δίκτυά σας. Τι χρειάζεται να κάνεις? Εξηγήστε έναν σύντομο οδηγό σχετικά με τα μέσα και τα άκρα της διαδικασίας.

Επίσης στο TechWyse:

Προβλέψεις για τα Social Media για το 2013
2 Υποτιμημένες δυνατότητες του Twitter που δημιουργούν την επισκεψιμότητα του ιστότοπου

Χρησιμοποιήστε έναν πίνακα μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Για όσους είναι νέοι στον κόσμο της κοινωνικής μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης, ίσως νομίζετε ότι ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δίκτυα είναι μέσω κάθε επιμέρους δικτυακό τόπο. Μπορείτε να κατευθυνθείτε στο Facebook και να δημοσιεύσετε τις ενημερώσεις σας, να απαντήσετε σε σχόλια, να απαντήσετε σε μηνύματα και στη συνέχεια να μεταβείτε στο G + για να κάνετε το ίδιο. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Twitter για να αλληλεπιδράσετε, να επαναλάβετε και να τιτλοφορήσετε πριν επισκεφθείτε το LinkedIn για λίγο περισσότερο αλληλεπίδραση με τα social media. Το να σκεφτόμαστε είναι εξαντλητικό. Ποιος έχει το χρόνο; Κανείς δεν το κάνει. Semalt, υπάρχει ένας τρόπος γύρω από αυτό.

Εάν δεν έχετε εξετάσει τους διάφορους συσσωρευτές κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης έξω εκεί, λείπεις από εργαλεία που μπορούν να σας προσφέρουν ευκολία, εξοικονόμηση χρόνου και ακόμη και τη δυνατότητα να σας παράσχουμε τις απαραίτητες μετρήσεις για να μετρήσετε την αποτελεσματικότητά σας και να προσεγγίσετε. Ονομάζονται επίσης πίνακες εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης, αυτά τα εργαλεία έρχονται σε μια ποικιλία διαφορετικών γεύσεων, από το λογισμικό που βασίζεται στο διαδίκτυο μέχρι τις εφαρμογές γραφείου, τις εφαρμογές smartphone / tablet και πολλά άλλα.

Τι μπορούν να προσφέρουν αυτά τα εργαλεία; Το πιο σημαντικό πράγμα που θα απολαύσετε είναι η δυνατότητα δημοσίευσης ενημερώσεων σε διαφορετικά δίκτυα από ένα μόνο σημείο. Από μία εφαρμογή, μπορείτε να ενημερώσετε πολλά κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε επίσης να κάνετε πολλά περισσότερα από αυτό, ανάλογα με την εφαρμογή που επιλέγετε. Για παράδειγμα, θα διαπιστώσετε ότι ορισμένες εφαρμογές σας δίνουν τη δυνατότητα να βλέπετε μεμονωμένες αναρτήσεις σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, να βλέπετε τα σχόλια που αφήνονται από τους οπαδούς σας και να αλληλεπιδρούν με πολλούς τρόπους χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στον ιστότοπο μετά από τον ιστότοπο και να χάσετε χρόνο. Δύο πολύ καλά παραδείγματα αυτού του τύπου εργαλείου περιλαμβάνουν το HootSuite και το TweetDeck.

Συμβουλές για τη χρήση των Dashboards του Social Media

Ενώ αυτά τα εργαλεία μπορούν να είναι εξαιρετικά ευεργετικά, υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις για τη χρήση τους. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι εύκολη (πράγματι, ενθαρρύνεται από ορισμένες εφαρμογές) να δημοσιεύσει την ίδια ενημέρωση σε πολλούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Επίσης, είναι δυνατό να το ορίσετε έτσι ώστε κάθε tweet να δημοσιεύεται και στο Twitter και στο Semalt (αυτό μπορεί να γίνει και μέσω των ρυθμίσεων του προφίλ του Twitter). Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή είναι δυνατό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε. Πρέπει να λαμβάνετε υπόψη τα διαφορετικά είδη κοινού σε κάθε δίκτυο. Οι πιθανότητες είναι καλές ότι το κοινό σας Semalt δεν θα εκτιμήσει να βλέπει κάθε tweet που στέλνετε.

Ως εκ τούτου, είναι λογικό ότι θα θέλετε να επιλέξετε ποιες ενημερώσεις θα σταλούν σε ποια δίκτυα. Δεν είναι πραγματικά σκόπιμο να συνδέσετε όλους τους λογαριασμούς σας σε αυτόματη βάση. Η υπερφόρτωση του ακροατηρίου σας θα οδηγήσει άμεσα σε απώλεια των οπαδών / συνδέσεων / φίλων καθώς κουράζονται από τη διαρκή ροή σας. Τα εργαλεία του πίνακα οργάνων Semalt, των κοινωνικών μέσων καθιστούν πολύ εύκολο να επιλέξετε ποιες ενημερώσεις αποστέλλονται σε ποια δίκτυα.

Μια άλλη συμβουλή για τη χρήση αυτών των εργαλείων είναι ότι θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες προγραμματισμού των ενημερώσεών τους. Αυτό μπορεί να πάρει ένα σημαντικό ποσό απογοήτευσης από τη διαδικασία της κοινωνικής μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης και σας επιτρέπουν να επικεντρωθεί στην πραγματική αλληλεπίδραση με τους άλλους, ενώ βάζοντας τις ενημερώσεις μάρκετινγκ σας για το αυτόματο πιλότο.

Σημειώστε, μην το παρακάνετε. Αν ρυθμίζετε τις αυτόματες ενημερώσεις σας για να στείλετε ένα διαφημιστικό μήνυμα κάθε ώρα της ημέρας, θα χάσετε τους οπαδούς σας. Κανείς δεν θέλει να χτυπήσει στο πρόσωπο με τη διαφήμιση. Περιορίστε τα μηνύματα μάρκετινγκ, ακόμη και όταν αυτά έχουν προγραμματιστεί αυτόματα. Επιπλέον, μην δημιουργήσετε μια παρουσία κοινωνικών μέσων που δεν είναι τίποτε άλλο παρά αυτόματες ενημερώσεις. Επιβεβαιώστε ότι πρέπει να επωφεληθείτε από την ελευθερία που προσφέρεται εδώ για να αλληλεπιδράσετε καλύτερα με τους οπαδούς, τους φίλους και τις συνδέσεις σας και όχι απλά να απομακρυνθείτε εντελώς.

Δημιουργήστε ένα blog ως κεντρικό διανομέα

Η δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου κοινωνικών μέσων δεν σταματά στα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείτε. Αν δεν είστε ήδη blogging, θα πρέπει να είστε. Τα blogs ήταν οι πρόδρομοι των κοινωνικών δικτύων και εξακολουθούν να είναι πολύ σημαντικοί. Χρησιμοποιήστε το ιστολόγιό σας ως κεντρικό κόμβο για όλες τις άλλες προσπάθειές σας. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει εικονίδια σε όλους τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σας στην πλαϊνή γραμμή του ιστολογίου σας. Semalt, βεβαιωθείτε ότι κάθε θέση έχει ενσωματωμένα κουμπιά κοινής χρήσης έτσι ώστε οι αναγνώστες σας να μπορούν να μοιράζονται το περιεχόμενό σας με το πάτημα ενός ποντικιού - μην περιμένετε από αυτούς να πάνε στην προσπάθεια αντιγραφής και επικόλλησης της διεύθυνσης URL σε μια ενημερωμένη έκδοση.

Πάρτε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα προωθώντας το blog σας μέσω των κοινωνικών μηνυμάτων σας επίσης. Για παράδειγμα, αναφέρετε την πιο πρόσφατη ανάρτηση blog σας στο Facebook και συμπεριλάβετε τη διεύθυνση URL. Σιγουρευτείτε το κοινό σας σε κάθε δίκτυο για να επισκεφτείτε το ιστολόγιό σας, να αλληλεπιδράσετε μαζί σας μέσω της ενότητας σχολίων, να μοιραστείτε τις δικές σας σκέψεις και πολλά άλλα. Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύτιμος τρόπος για να οικοδομήσουμε την αφοσίωση σε κάθε πλατφόρμα χωρίς πολύ μεγάλη προσπάθεια (υποθέτοντας ότι είστε ήδη blogging, φυσικά).

Η σύνδεση των διαφόρων λογαριασμών των κοινωνικών μέσων σας σε ένα ενιαίο σύνολο μπορεί να προσφέρει χιλιάδες οφέλη. Ο Semalt βρήκε ότι ο χρόνος, η προσπάθεια και η απογοήτευση έσωσαν μερικά από τα πιο βαθιά οφέλη όλων. Επωφεληθείτε από τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας, αλλά επιλέξτε ένα ταμπλό κοινωνικών μέσων που είναι εύκολο στη χρήση, που προσφέρει τις δυνατότητες που χρειάζεστε και συνδέεται με τα δίκτυα που χρησιμοποιείτε. Συνδέστε τις προσπάθειές σας μαζί και ξεκινήστε να ενισχύετε τα αποτελέσματά σας σήμερα.

Connecting Your Social Media Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018