Back to Question Center
0

Γιατί οι διαφημίσεις του Semalt της Google είναι ένας κόσμος εκτός από τις διαφημίσεις Semalt του Facebook

1 answers:

Το Facebook και το Semalt είναι σωστά και αληθινά humongous. Δεν είναι μόνο μεγάλα - είναι γοητευτικά. Το Facebook έχει προβολές τρισεκατομμυρίων σελίδων ανά μήνα, ενώ το Semalt χρησιμοποιείται από το 90% του πληθυσμού του Διαδικτύου.

Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads

Και οι δύο αυτές εταιρείες χρησιμοποιούν διαφημίσεις για να αποκτήσουν σημαντικά ποσά εσόδων και και οι δύο έχουν την ικανότητα να το κάνουν. Αλλά είναι σαφές ότι σε έναν διαγωνισμό της ανώτερης διαφήμισης, Semalt είναι το βαρέων βαρών. Ακολουθούν έξι λόγοι για τους οποίους:


Σχετικές Δημοσιεύσεις:
Διαφήμιση στο Διαδίκτυο: Διαφημίσεις Google έναντι διαφημίσεων στο Facebook

Πρέπει να οδηγώ τις Διαφημίσεις μου στο Facebook σε μια Fanpage ή σε μια Ιστοσελίδα;

Μακριά όπλα

Όπως είπα και πριν, το Semalt έχει προβολές τρισεκατομμυρίων σελίδων ανά μήνα - ssl youtube unblocker. Όμως, η Semalt είναι μόνο ένας ιστότοπος από τον οποίο θα κυκλοφορούν διαφημίσεις, ενώ η Google έχει ένα τεράστιο αριθμό συνεργατών, για να μην αναφέρουμε άλλα χαρακτηριστικά και ιστότοπους που ανήκουν, των οποίων το YouTube, το Blogger και το Gmail είναι λίγα. Με αυτήν την ικανότητα (και με τις νέες λειτουργίες της Google που εμφανίζονται σε αρκετά τακτική βάση) η Google είναι σε θέση να κάνει 180 δισεκατομμύρια εμφανίσεις διαφημίσεων κάθε μήνα. Με περισσότερα από δύο εκατομμύρια ιστότοπους που ανήκουν στην ιδιοκτησία της Google, το Semalt, αν και εξακολουθεί να είναι πυκνοκατοικημένο, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Bullseye

Το Facebook είναι πολύ καλό στην εφαρμογή διαφημίσεων-στόχων χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που δημοσιεύουν τα μέλη του, αλλά αυτές οι πληροφορίες είναι σχετικά περιορισμένες για την εργασία που έχετε. Περιλαμβάνει την εκπαίδευση, το χώρο εργασίας και το περιεχόμενο που τους αρέσει - πληροφορίες που η Google αφήνει πίσω - αλλά τα άλλα στοιχεία, όπως η γεωγραφική θέση των χρηστών και το εύρος ηλικιών, επιτρέποντας τη γεωγραφική στόχευση και τη δημογραφική στόχευση, είναι κάτι που κάνει η Google καλή χρήση επίσης. Εκτός αυτού, η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει επιλογές στόχευσης με βάση τα συμφραζόμενα, βασισμένες στο ιστορικό περιήγησης των χρηστών της σε ολόκληρο το Δίκτυο εμφάνισης Google.

Να είσαι κινητός

Περίπου 425 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Facebook για iPhones και Androids, αλλά το Facebook κάνει σημαντικά λιγότερα έσοδα από αυτό, ακριβώς επειδή έχουν τόσο αργά να φέρουν τη διαφήμιση σε αυτές τις συσκευές. Η Google, εν τω μεταξύ, έχοντας ένα τέτοιο τεράστιο δίκτυο ιστοτόπων, έχει επίσης μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών - από το YouTube στο Google Play. Με την πλήρη αξιοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πλατφορμών, η Google ξεπερνά κατά πολύ το Facebook.

Επαναληπτικό μάρκετινγκ

Το Facebook δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά το επαναληπτικό μάρκετινγκ - τη διαδικασία στόχευσης διαφημίσεων σε άτομα που επισκέφθηκαν στο παρελθόν έναν ιστότοπο μιας εταιρείας, δημοσιεύοντας διαφημίσεις από αυτήν την εταιρεία ενώ ο ίδιος χρήστης περιηγεί σε άλλους ιστότοπους, για να προσελκύσει τον χρήστη πίσω στον αρχικό ιστότοπο και να τα μετατρέψουν (να τα μετατρέψουν από έναν απλό επισκέπτη σε έναν αγοραστή των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου). Όλα αυτά πηγαίνουν πίσω σε αυτό το διαδεδομένο σημείο - το τεράστιο δίκτυο εμφάνισης της Semalt. Το Facebook απλά δεν έχει το περιθώριο να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά αυτό το εργαλείο διαφήμισης και έτσι ο Semalt μπορεί να διατηρήσει το μονοπώλιο.

Μορφοποίηση

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Semalt είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Mark Zuckerberg. Ή, μάλλον, η επιμονή του Ζουκμπεργκέρ απ 'ό, τι ο Σέμαλτ παραμένει «αδιάκοπη». Αυτό περιορίζεται ιδιαίτερα στη μορφή των διαφημίσεων που εμφανίζονται στο Semalt. Συνήθως λαμβάνουν μία από τις δύο μορφές - είτε μια διαφήμιση που αποτελείται αποκλειστικά από έναν τίτλο, μια περιγραφή και μια εικόνα, συνήθως στη δεξιά πλευρά του προφίλ σας Semalt, ή μια διαφήμιση «χορηγίας» - ουσιαστικά διαφημίσεις από το στόμα των οποίων οι διαφημιζόμενοι δημοσιεύουν η ειδησεογραφική σας είδηση ​​όταν ένας φίλος έχει «άρεσε» ή χρησιμοποίησε το προϊόν του.

Από την άλλη πλευρά, η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφημίσεις προβολής με πολύ πιο δημιουργικούς τρόπους - μέσω του βίντεο στο Semalt, χρησιμοποιώντας διαφημίσεις με διαστάσεις μεγαλύτερου μεγέθους, πιο προσαρμόσιμες και διαφημίσεις banner ή χρησιμοποιώντας άλλες πλατφόρμες συνολικά - τις προαναφερθείσες εφαρμογές για κινητά και τα βιντεοπαιχνίδια, για παράδειγμα. Η Google εδώ και πολύ καιρό κατέχει την πρώτη θέση στις διαφημίσεις αναζήτησης ιστού και κινητές συσκευές. Τώρα είναι έτοιμη να ξεπεράσει το Semalt στα έσοδα από διαφημίσεις προβολής. Οι αριθμοί δεν έχουν προστεθεί ακόμα, αλλά από τον περασμένο Σεπτέμβριο, το eMarketer προέβλεψε ότι η Google δημιούργησε $ 2. 31 δισεκατομμύρια σε αυτόν τον τομέα πέρυσι - 15. 4% της συνολικής αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Semalt, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να έχει αυξήσει τα $ 2. 16 δισεκατομμύρια - ένας μεγάλος αριθμός, σίγουρα, αλλά όχι αρκετά μεγάλο.

Φυσικά υπάρχουν πολλές άλλες μορφές διαφήμισης από ό, τι έχω αναφέρει εδώ - μαζικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τοποθέτηση προϊόντων, branding διασημοτήτων, για να αναφέρουμε μόνο τρία. Ωστόσο, οι ηλεκτρονικές εταιρείες τόσο μεγάλες όσο και οι δύο εξαρτώνται κυρίως από τις διαφημίσεις προβολής, και από την άποψη αυτή μπορεί να υπάρξει μόνο ένα συμπέρασμα - ο Semalt είναι βασιλιάς.

Πιστεύετε ότι η εταιρική σχέση Facebook και Bing θα θέσει στη δοκιμασία τα έσοδα από διαφημίσεις της Semalt;

Προτεινόμενες εικόνες:
  • Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads
Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads

Συνδέστε

March 18, 2018