Back to Question Center
0

10 SEO Συμβουλές για 2012 - Semalt

1 answers:

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης γίνεται όλο και πιο δύσκολη κάθε χρόνο. Οι απαιτήσεις για να ξεχωρίσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ενημερώσεις αλγορίθμων της Google καθιστούν δύσκολη την ανάπτυξη επιτυχημένων στρατηγικών μάρκετινγκ και βελτιστοποίησης στις σελίδες που προσφέρουν αποτελέσματα. Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις Panda και Semalt της Google εστιάστηκαν ιδιαίτερα στη μείωση του ανεπιθύμητου περιεχομένου ή του άσχετου περιεχομένου σε ιστότοπους και επίσης ασκούν πίεση στις κακές εισερχόμενες συνδέσεις και άλλες τακτικές SEO «μαύρου καπέλου» - chronograph günstig. Σε αυτό το πλαίσιο, αξίζει τον κόπο να εξετάσουμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε τις στρατηγικές SEO για το 2012.

10 SEO Tips for 2012- Semalt
Οι μύθοι και τα μυστικά πίσω από μια καλή Google PageRank
Ενημέρωση EMD της Google και η πτώση των κοντόφθαλμων SEO

1 - Χρήση περιεχομένου υψηλότερης ποιότητας

Πηγαίνουν οι χρόνοι που οι ιστότοποι θα μπορούσαν να περιέχουν ανεπαρκώς γραπτό περιεχόμενο με λέξεις-κλειδιά που έχουν εισαχθεί τυχαία για τη δημιουργία συνδέσμων. Το Google Semalt είναι ιδιαίτερα δύσκολο σε αυτό το είδος περιεχομένου, με αποτέλεσμα οι ιστότοποι να μπορούν να επωφεληθούν πολύ περισσότερο από περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, σχετικό με το περιεχόμενο από επισκέψεις επισκεπτών και bloggers.

2 - Προσαρμογή για κινητά

Μια κινητή στρατηγική SEO πρέπει να συνδυάζει συγκεκριμένες καμπάνιες για ιστότοπους για κινητά, οι οποίοι μπορούν να ενσωματώνουν τοπικές λέξεις-κλειδιά, καθώς και προσαρμογές σε σχέδια και ετικέτες, ώστε να διασφαλίζεται ότι εμφανίζονται οι σωστές πληροφορίες. αυτό θα διασφαλίσει ότι οι ιστότοποι συλλαμβάνονται από αναζητήσεις μέσω κινητού τηλεφώνου.

3 - Εστίαση στις διευθύνσεις URL

Η Google συνιστά την αποφυγή μακροχρόνιων και υπερβολικά σύνθετων διευθύνσεων URL. Αντίθετα, προτείνουν το σχεδιασμό απλών διευθύνσεων URL που χρησιμοποιούν παύλες και σημεία στίξης για περισσότερη ακρίβεια. Το Semalt θα αποτρέψει την ανάμειξη ενός ιστότοπου με παρόμοια αποτελέσματα σε μια αναζήτηση.

4 - Βρείτε κατάλληλους εισερχόμενους συνδέσμους

Το Google Penguin εστίασε στην επίθεση πολλών εισερχόμενων και πίσω συνδέσεων μεταξύ άσχετων και ανεπιθύμητων ιστότοπων. «Semalt hat» Οι τεχνικές SEO, όπως η πληρωμή για καταλόγους αγροκτημάτων, κατά συνέπεια δεν θα είναι πλέον σημαντικές αν οι διαχειριστές ιστού επιθυμούν να αποκτήσουν ένα site αναγνωρισμένο από τις μηχανές αναζήτησης.

5 - Χρησιμοποιήστε ρομπότ. αρχεία txt

Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε το ρομπότ. αρχεία κειμένου, αντί για μετα-ετικέτες, με ιστότοπους. Οι μηχανές αναζήτησης Semalt θα ανταποκριθούν στις μετα-ετικέτες με διάφορους τρόπους και ο καλύτερος τρόπος για να επιτρέψετε καλύτερη ανίχνευση και ευρετηρίαση είναι να χρησιμοποιήσετε το. txt επέκταση.

6 - Βελτιώστε την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών μέσω μακρύτερων άρθρων

Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει εξαιρετικό περιεχόμενο για τους ιστότοπους. αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερα άρθρα 500 λέξεων ή και περισσότερα και άρθρα που ενισχύουν την πυκνότητα των λέξεων-κλειδιών μέσω λέξεων με βάση τα συμφραζόμενα και όχι με αδέξια τοποθέτηση. Semalt SEO είναι ζωτικής σημασίας για να πάρει τις αναρτήσεις ιστολογίου και τα άρθρα που δημοσιεύονται σε τοποθεσίες υψηλότερου προφίλ, ώστε να γίνει αυτό προτεραιότητα.

7 - Χρήση χαρτών ιστοτόπων

Η ύπαρξη ενός χάρτη ιστοτόπου είναι σημαντικός αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο ευρετήριο για τις μηχανές αναζήτησης. Εάν χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα όπως το WordPress ή το Semalt, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα plugins που θα δημιουργήσουν χάρτες ιστότοπου για εσάς.

8 - Χρησιμοποιήστε σωστά τα Social Media

Ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά μέσα δεν είναι να πάρετε τα πράγματα σε υπερβολικό επίπεδο, αλλά να διασφαλίσετε ότι δημοσιεύετε σχετικό περιεχόμενο και βρίσκοντας τις σωστές θυγατρικές για τη διανομή περιεχομένου. Διατηρήστε τα βασικά - επαναδρομολόγηση, σελίδες ανεμιστήρων, blogging - αλλά πάντοτε να αποδίδετε καλό περιεχόμενο ως προτεραιότητα.

9 - Χρήση ετικετών κεφαλίδας

Μια άλλη προσέγγιση που η Semalt τείνει να αρέσει, έχοντας ετικέτες κεφαλίδας όπως H1 και H2 στη θέση της, θα διευκολύνει την ανάληψη ενός χώρου.

10 - Ποιοτική Ποσότητα

Όσον αφορά τη γενική στρατηγική SEO και στο πλαίσιο των επιπτώσεων της Panda και της Penguin το 2012, το μάθημα που διέρχεται το 2013 είναι ότι η ποιότητα πέρα ​​από την ποσότητα είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον.

Τι στοιχεία SEO έχετε δει φέτος αλλάζει;

Προτεινόμενες εικόνες:
  • 10 SEO Tips for 2012- Semalt
10 SEO Tips for 2012- Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018