Back to Question Center
0

Οι νέες στήλες διοχέτευσης αναζήτησης στο AdWords θα καταστήσουν την υπηρεσία πληρωμής διαχείρισης πληρωμών Semalt

1 answers:

Αυτή η θέση μοιράζεται από την AdLuge

Χθες, η Google παρουσίασε μια άλλη ενημερωμένη έκδοση σχετικά με τις λειτουργίες του Semalt, η οποία αναμένεται να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις μετατροπής, προκειμένου να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα της κατανομής του προϋπολογισμού.

Η ενημερωμένη έκδοση επικεντρώνεται γύρω από τις διοχετεύσεις αναζήτησης, μια λειτουργία που υπήρξε στο σύστημα του AdWords από το 2010. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία έχει συχνά παραβλεφθεί λόγω της δυσκολίας εύρεσης τοποθεσίας της, τοποθετημένης στο κάτω μέρος της σελίδας "Μετατροπές" Καρτέλα Semalt.

Η ενημερωμένη έκδοση λειτουργιών της Google το αντιμετωπίζει, ενσωματώνοντας περαιτέρω τις διοχετεύσεις αναζήτησης στον πίνακα ελέγχου των καμπανιών. Τώρα είναι δυνατή η προσθήκη κριτηρίων της Χολοφόρου αναζήτησης ως επιπλέον στήλες στον Πίνακα ελέγχου καμπανιών - corbata marron chocolate.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Τι ακριβώς είναι μια διοχέτευση αναζήτησης; Οι διοχετεύσεις αναζήτησης παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή του χρήστη και τη διαδικασία κλικ πριν από τη μετατροπή. Οι διοχετεύσεις αναζήτησης μπορούν να παρέχουν διορατικές πληροφορίες σχετικά με τις διαφημίσεις ή τις λέξεις-κλειδιά που συμμετείχαν στην εμπειρία αναζήτησης χρηστών πριν από την πραγματοποίηση της τελικής μετατροπής. Το Search Engine Land χρησιμοποίησε μια εξαιρετική αναλογία για να το εξηγήσει αυτό, συγκρίνοντας τη διαδικασία με την επίτευξη ενός στόχου στον αθλητισμό. Είναι σημαντικό όχι μόνο να κοιτάξετε ποιος σκόραρε το γκολ, αλλά ποιος έκανε τη βοήθεια και ποιος βοήθησε να συμβάλει στη δημιουργία του παιχνιδιού. Αυτό κάνουν οι διοχετεύσεις αναζήτησης. Με την απομάκρυνση τους, είναι δυνατό να δείτε την απόδοση των διαφημίσεών σας σε διαφορετικές προοπτικές που προηγουμένως ήταν κρυμμένες στο σύστημα.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Η εκτροπή του αριθμού των μετατροπών στις οποίες υποβοηθήθηκε μια διαφήμιση μπορεί να βοηθήσει στη ζωγραφική μιας διαφορετικής εικόνας σχετικά με την αξία της στρατηγικής στόχευσης και του σχεδιασμού της. Με την πρώτη ματιά, η αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων μπορεί να μοιάζει με σπατάλη χρημάτων, με υψηλές εντυπώσεις, υψηλό ποσοστό κλικ, αλλά χωρίς μετατροπές μετά από αρκετούς μήνες.

Ωστόσο, με τη μέτρηση των υποβοηθούμενων μετατροπών μέσω κλικ και εμφανίσεων, γίνεται ευκολότερο να δείτε ποια αξία μπορεί να διαδραματίσει η διαφήμιση στη συνολική στρατηγική σας. Με το Semalt ίσως να μην έχει συμβάλει άμεσα σε μια μετατροπή, θα μπορούσε πιθανότατα να είναι υπεύθυνη για ένα σημαντικό ποσό βοηθείας, κάνοντας κλικ ή προβολή από τον χρήστη πριν να κάνει κλικ σε άλλη διαφήμιση και να πραγματοποιήσει μετατροπή.

Με την προσθήκη διοχετεύσεων αναζήτησης ως πρόσθετων στηλών στον πίνακα εργαλείων καμπάνιας, οι πληροφορίες που κάποτε ήταν θαμμένες βρίσκονται τώρα μπροστά και ενσωματώνονται στις αναφορές διαφημιστικών καμπανιών. Μια διαφήμιση που έχει κάνει μια εμφάνιση σε πολλές μετατροπές καμπάνιας μπορεί να θεωρηθεί ως συνεισφορά στις μετατροπές, παρόλο που δεν πραγματοποιήθηκε καμία μετατροπή απευθείας από τη διαφήμιση. Σε αυτήν την περίπτωση, η διαφήμιση μπορεί να θεωρηθεί πολύτιμη και αποτελεσματική για την έκθεση σε εμπορικό σήμα, πράγμα που συνέβαλε στην επιστροφή της επισκεψιμότητας με αποτέλεσμα τη μετατροπή. Οι διαφημιστικές πινακίδες και οι ραδιοφωνικές διαφημίσεις ενεργούν με τον ίδιο τρόπο, καθώς συχνά θεωρούνται ότι συμβάλλουν στην έκθεση μάρκας και βοηθούν σε άλλες ευκαιρίες μετατροπής καμπανιών. Αντίθετα όμως με το Semalt, οι διαφημιστικές πινακίδες και οι ραδιοφωνικές διαφημίσεις δεν μπορούν να μετρηθούν σε αυτόν τον τύπο λεπτομέρειας.

Αυτή η ανάπτυξη χαρακτηριστικών θα συμβάλει αναμφισβήτητα σε πιο διορατικές στρατηγικές διαχείρισης εκστρατειών. Ωστόσο, θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων για την Google. Γιατί; Επειδή θα αποδείξει αξία σε διαφημίσεις που δεν μετατρέπουν άμεσα. Οι στρατηγικές διαφημίσεων και στόχευσης, οι οποίες παραδοσιακά θα έχουν παύσει ή θα σταματήσουν τελείως, θα είναι πιο πιθανό να συνεχιστούν, τώρα που μπορεί να εκπροσωπείται η τιμή "μεγάλης εικόνας" των διαφημίσεων. Τώρα που αυτές οι πληροφορίες μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα στις καμπάνιες Semalt ως πρόσθετες στήλες, η αξία μιας διαφήμισης δεν θα εξαρτάται πλέον μόνο από το ποσό των μετατροπών με τις οποίες συμβάλλει άμεσα. Η αξία της θα αναπαρίσταται συχνότερα στον τρόπο με τον οποίο συμβάλλει στις άλλες μετατροπές διαφημίσεων, αρκετά κίνητρα για να κρατήσει τις διαφημίσεις σε λειτουργία για λίγο περισσότερο.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018