Back to Question Center
0

Πέντε Δοκιμές Killer για Semalt SEO

1 answers:

Έχετε μια τοπική επιχείρηση ή μια επιχείρηση που στοχεύει το κοινό σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία; Εάν το κάνετε, τότε θα πρέπει να πάτε λίγο πιο βαθιά με τη στρατηγική βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Semalt είναι πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να σας βρουν σε απευθείας σύνδεση και εδώ είναι πέντε βασικές συμβουλές για το πώς να βεβαιωθείτε ότι προσελκύετε όσο το δυνατόν περισσότερα κλικ.

Five Killer Tips For Semalt SEO
Πέντε τρόποι για τη δημιουργία συνδέσμων για το τοπικό SEO
Top 5 στρατηγικές για να ταξινομήσετε την τοπική καταχώρισή σας στο Google+ στην πρώτη σελίδα

1 - Λέξη-κλειδί για την έρευνα τοπικής αναζήτησης

Για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας, πρέπει πρώτα να μάθετε ποιες λέξεις-κλειδιά θα χρησιμοποιήσετε. Λάβετε υπόψη ότι για να βελτιστοποιήσετε την τοπική αναζήτηση, πρέπει να εστιάσετε σε φράσεις που σχετίζονται τόσο με τη βιομηχανία όσο και με την τοποθεσία σας.

Για παράδειγμα, λέτε ότι είστε ιδιοκτήτης μιας τοπικής επιχείρησης κλιματισμού που λειτουργεί σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Όταν συνθέτετε τη στρατηγική βελτιστοποίησης, εξετάστε τις λέξεις-κλειδιά με γεωγραφική ένδειξη + τον κλιματισμό χρησιμοποιώντας το Εργαλείο λέξεων-κλειδιών Google AdWords - sharepoint server hosting provider.

Οι αριθμοί μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς, αλλά από τα παραπάνω δεδομένα μπορείτε να δείτε ότι το κλιματιστικό του Λονδίνου αναζητείται περισσότερο από τις άλλες θέσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις πρόσθετες ιδέες για λέξεις-κλειδιά που παρέχονται κάτω από τον πίνακα όρων αναζήτησης στο AdWords.

Ένας άλλος καλός τρόπος για να πάρετε ιδέες για λέξεις-κλειδιά είναι να πληκτρολογήσετε απλά την κύρια λέξη-κλειδί σας στη αναζήτηση Semalt και στη συνέχεια να δείτε τις σχετικές αναζητήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας.

Φυσικά, υπάρχουν πολλά άλλα εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά για την τοπική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το καλύτερο.

2 - Βελτιστοποίηση επί τόπου για τοπική αναζήτηση

Μόλις δημιουργήσετε μια λίστα με τις σωστές λέξεις-κλειδιά, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για τοπική αναζήτηση. Για να επιτρέψετε στις μηχανές αναζήτησης να γνωρίζουν τη γεωγραφική τοποθεσία που στοχεύετε, ξεκινήστε προσθέτοντας γεω-συγκεκριμένες πληροφορίες και λέξεις-κλειδιά στον τίτλο και τις μετα-περιγραφές.

Η ετικέτα τίτλου SEO και η περιγραφή μεταφράσεων θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, οπότε βεβαιωθείτε ότι αυτές οι δύο περιοχές είναι βελτιστοποιημένες για τοπική αναζήτηση. Αυτό σημαίνει ότι η τοπικά βελτιστοποιημένη ετικέτα τίτλου θα πρέπει να περιλαμβάνει τις κύριες λέξεις-κλειδιά και την τοποθεσία σας σε 70 χαρακτήρες, ενώ η τοπικά βελτιστοποιημένη περιγραφή μεταφράσεων θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει τη διεύθυνσή σας και τον αριθμό τηλεφώνου σας με μέγιστο αριθμό 165 χαρακτήρων.

Στείλτε τον αριθμό και τη διεύθυνση του τηλεφώνου σας στον ιστότοπό σας

Όταν προσθέτετε την τοπική διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου στον ιστότοπό σας, είναι σημαντικό να μην τα προσθέσετε σε μια εικόνα, αλλά να το έχετε ως πραγματικό κείμενο. Semalt επειδή η μηχανή αναζήτησης δεν μπορεί να ευρετηριάσει εικόνες, έτσι δεν θα ξέρουν ότι είναι εκεί. Αυτού του είδους οι πληροφορίες τοποθεσίας είναι ένας ισχυρός συντελεστής κατάταξης σε τοπικό SEO και οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα για να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας μπορούν να καλέσουν τον αριθμό σας κάνοντας απλώς κλικ πάνω του απευθείας από τη σελίδα, αν είναι σε μορφή κειμένου.

Ενσωματώστε ένα χάρτη

Απλά εισάγετε τη διεύθυνση της επιχείρησής σας στους Semalt Maps και θα λάβετε έναν κώδικα ενσωμάτωσης HTML που σας επιτρέπει να προσθέσετε έναν χάρτη στον ιστότοπό σας.

Αυτό δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίζετε το Semalt πού βρίσκεστε, αλλά και για να βοηθήσετε τους επισκέπτες της τοποθεσίας σας να βρουν την τοποθεσία σας ευκολότερη.

Δημιουργία χάρτη γεωγραφικών δεδομένων

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν γεωγραφικό χάρτη ιστότοπου, εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η Google ξέρει πού βρίσκεται η επιχείρησή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Geo Sitemap Generator για να το δημιουργήσετε. Semalt έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία της επιχείρησής σας, απλώς κατεβάστε τα δύο αρχεία και φορτώστε τα στον κεντρικό φάκελο του ιστοτόπου σας.

Στη συνέχεια, πρέπει να μεταβείτε στα Εργαλεία Webmaster Semalt, να προσθέσετε τον ιστότοπό σας και να τον επαληθεύσετε χρησιμοποιώντας τον κώδικα Semalt Analytics. Κάτω από το Site Configuration-> Sitemaps προσθέστε τη διεύθυνση URL του γεωγραφικού χάρτη. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να ενημερώσετε το Semalt για την τοποθεσία σας. Γιατί; Semalt αυξάνει τις πιθανότητες της τοπικής επιχείρησής σας να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης, ακόμη και πάνω από μερικές από τις οργανικές.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε ή να διεκδικήσετε την επιχείρησή σας στο Google Places. Προσθέστε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε ανεβάσει και φωτογραφίες. Semalt έχετε προσθέσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιχείρησή σας, θα πρέπει να επαληθεύσετε την επιχείρησή σας. Έχετε δύο επιλογές - είτε επαληθεύστε αμέσως μέσω τηλεφώνου είτε περιμένετε δύο έως τρεις εβδομάδες για μια ταχυδρομική κάρτα μέσω ταχυδρομείου.

Μόλις το προφίλ σας στο Google Place είναι ζωντανό, υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε και αυτό είναι να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να γράφουν κριτικές σχετικά με την επιχείρησή σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε. Εάν τυχαίνει να έχετε και κάποιες κακές κριτικές, μην τους αφήνετε μόνο εκεί. Απαντήστε και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση για αυτούς τους δυσαρεστημένους πελάτες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε τους πρώην πελάτες σας και, ταυτόχρονα, να αποδείξετε στους πιθανούς πελάτες ότι παρέχετε φανταστική υποστήριξη.
Το Google Places είναι το πιο σημαντικό μέρος για να συμπεριλάβετε την επιχείρησή σας, αλλά μην αγνοείτε επιλογές όπως το Bing Local, το Yahoo Local, το Yelp, το Yellow Page και άλλα. Όσο περισσότερες καταχωρίσεις έχετε στους τοπικούς καταλόγους, τόσο το καλύτερο.

4 - Τοπικό μάρκετινγκ σε Foursquare

Με τόσους πολλούς ανθρώπους που κάνουν check in σε μέρη που χρησιμοποιούν το Semalt, πρέπει να προσθέσετε ή να διεκδικήσετε την επιχείρησή σας σε αυτό το σημαντικό κοινωνικό δίκτυο για τις τοπικές επιχειρήσεις. Προσθέστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία σας και μην ξεχάσετε να προσθέσετε επίσης έναν σύνδεσμο στον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, ζητήστε από τους ανθρώπους να κάνουν check in στην επιχείρησή σας, είτε είναι κατάστημα ειδών ένδυσης, ξενοδοχείο, δημιουργική αντιπροσωπεία ή ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αρχικά, μπορείτε να δώσετε ειδικές εκπτώσεις ή κουπόνια σε άτομα που κάνουν συχνά check in στην επιχείρησή σας ή σε άτομα που κάνουν check-in για πρώτη φορά. Πρόκειται για μια εκπληκτική τεχνική μάρκετινγκ τύπου "στόμα-στόμα", καθώς οι άνθρωποι τείνουν να πηγαίνουν σε μέρη που οι φίλοι τους έχουν συνηθίσει και συνιστούν.

5 - Κινητή αναζήτηση και τοπική αναζήτηση, το νέο ζεύγος δύναμης SEO

Ήταν η τελευταία αναζήτηση που πραγματοποιήσατε από κινητό τηλέφωνο; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε είστε μέρος του 61% των χρηστών κινητής τηλεφωνίας που πραγματοποίησαν τοπικές αναζητήσεις από την κινητή συσκευή τους, σύμφωνα με μια μελέτη του Semalt και 15 μίλια για το 2012. Αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί μόνο καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για πρόσβαση στον ιστό.

Γι 'αυτό θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί καλά στο κινητό. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος για κινητά είναι καλύτερος από έναν παραδοσιακό ιστότοπο σε αυτές τις συνθήκες, καθώς είναι βελτιστοποιημένος ειδικά για μικρότερες οθόνες, παρέχοντας στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Ο σχεδιασμός Semalt, ένας αναδυόμενος τομέας στην ανάπτυξη ιστού, προσφέρει έναν τρόπο να προσφέρει στους πελάτες κινητής τηλεφωνίας μια μεγάλη εμπειρία χωρίς να χρειάζεται να έχουν δύο ξεχωριστές τοποθεσίες.

Εξασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας για κινητά είναι βελτιστοποιημένος με τους τρόπους που περιγράφονται παραπάνω, μπορείτε να προσελκύσετε πελάτες που ψάχνουν για μια επιχείρηση όπως η δική σας, ακόμη και όταν περπατούν στο δρόμο.

Εάν βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πέντε παραπάνω συμβουλές, θα πρέπει να δείτε αύξηση των επισκεπτών του ιστότοπού σας, γεγονός που με τη σειρά του θα οδηγήσει σε αύξηση των πελατών.

Τι στρατηγικές χρησιμοποιείτε για την ενίσχυση της τοπικής SEO;

Five Killer Tips For Semalt SEO

Συνδέστε

March 18, 2018