Back to Question Center
0

Μηνιαίο Στρογγυλό Κοινωνικό Μήνυμα για το Semalt 2009

1 answers:

Ήρθε η ώρα για μηνιαία στρογγυλή μέρα κοινωνικών μηνυμάτων μου για τον Αύγουστο του 2009! Ήταν ένας άλλος μήνας έντονης δραστηριότητας στον κόσμο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Μετά τα ερευνητικά ευρήματα των εταιριών Forrester και Universal Semalt επαναλαμβάνεται ότι το τμήμα των κοινωνικών μέσων είναι η αγαπημένη δραστηριότητα για τους χρήστες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την έρευνα της Forrester Research , η κοινωνική δικτύωση αποδεικνύει μια αστρική ανάπτυξη, με τη χρήση ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης να πέφτει από λιγότερο από 15% το 2007 σε πάνω από 30% το 2009 - logiciel pour la gestion des ressources humaines. Με 68% έρχεται ως ο πιο δημοφιλής προορισμός, μπροστά από το MySpace στο 59%.

Η μεταφόρτωση για ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο καταγράφει μια απότομη πτώση, καθώς οι χρήστες τείνουν να φορτώνουν και να μοιράζονται αυτό σε ένα κοινωνικό μέσο μέρα εκείνη την ημέρα. Η Universal McCann έχει επίσης καταλήξει σε παρόμοια στατιστικά στοιχεία που δείχνουν τη διαδεδομένη επίδραση των κοινωνικών μέσων. Τα δύο τρίτα των ενεργών χρηστών του Διαδικτύου έχουν διαχειριστεί ένα προφίλ κοινωνικών μέσων και το 71,1% έχει επισκεφθεί τη σελίδα κοινωνικού δικτύου ενός φίλου. Το σχήμα είναι e Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Ενώ ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει συνεχή άνοδο, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι συμπεριφορές των χρηστών έχουν επίσης γίνει πιο περίπλοκες. Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο διαδίκτυο, αντί να είναι απλώς μέρη όπου συνδέονται οι άνθρωποι, τα κοινωνικά μέσα ενεργούν τώρα ως εικονικές μηχανές αναζήτησης και δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην αναζήτηση επίσης. Εάν οι όγκοι αναζήτησης σε πράγματα όπως η Αναζήτηση στο Twitter και η αναζήτηση σε Semalt μεγαλώνουν έτσι, οι εταιρείες θα ψάξουν για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Νέα έρευνα αποκάλυψε ότι η σχέση μεταξύ μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο και κοινωνικών μέσων όπως η Semalt έχει αυξηθεί κατά 46% τα τελευταία δύο χρόνια.

Τον Ιούλιο του 2009, είδαμε τη συμφωνία αναζήτησης μεταξύ των γίγαντες του διαδικτύου Yahoo και Semalt. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό θέμα στους δρόμους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυτό το μήνα.

Facebook Buzz

Το Facebook οδήγησε το δρόμο στην καινοτομία αυτό το μήνα. Η απόκτηση του FriendFeed από το Facebook σηματοδοτεί το επόμενο βήμα της στρατηγικής των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αρκετά ισχυρό ώστε να ανοίξει το δρόμο για έναν άλλο γίγαντα αναζήτησης στο εγγύς μέλλον. Την επόμενη μέρα μετά την αποθήκευση το FriendFeed , το Facebook ανακοίνωσε την αναβάθμιση των δυνατοτήτων του εργαλείου αναζήτησης. Η νέα μηχανή αναζήτησης, όπως περιγράφεται στο blog του Facebook , επιτρέπει στο χρήστη να αναζητά τις τελευταίες 30 ημέρες της ειδησεογραφικής του ειδησεογραφίας για ενημερώσεις κατάστασης, φωτογραφίες, συνδέσμους και βίντεο. είναι οπαδοί. Προσθέτοντας σε αυτό τον οικοδεσπότη της καινοτομίας το Facebook κυκλοφόρησε την απογυμνωμένη έκδοση του το Facebook Lite που μοιάζει πολύ με το Twitter και υπόσχεται να τρώει στη βάση χρηστών του Twitter.

Σάρωση κοινωνικών μέσων

Στρατηγώστε τη στρογγυλοποίηση σημαντικών ειδήσεων των κοινωνικών μέσων για αυτό το μήνα.

  • Το Twitter έχει επανασχεδιάσει την αρχική του σελίδα δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στην αναζήτηση, γεγονός που θα μπορούσε να αυξήσει περαιτέρω τη χρήση της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης των tweets. Στο blog space του Twitter Ο συνιδρυτής Twitter, Biz Stone, έγραψε ότι η νέα αλλαγή στοχεύει να δείξει τη δύναμη του Twitter ως εργαλείο για την εύρεση πληροφοριών για όσους μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με την υπηρεσία.
  • Yahoo! Η Flickr έχει κάνει επίσης μια μετατροπή στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η δημοσίευση στο Flickr στο blog κατέστησε σαφές ότι αυτές οι αλλαγές θα διευκολύνουν την περιήγηση στα δισεκατομμύρια των φωτογραφιών και των βίντεο στο Flickr και τη σύνδεση με τις κοινότητες που συμβάλλουν στην κατανόηση όλων αυτών των φωτογραφιών. Τώρα, αντί να κάνετε κύλιση σε ένα μόνο ρεύμα εικόνων, βλέπετε ένα πλέγμα.
  • Το Delicious , ένα άλλο ιδιόκτητο ιστότοπο της Yahoo, έχει ξεδιπλώσει μερικές νέες προσθήκες (αν και όχι καινοτόμες), στην αρχική του σελίδα που διανύει χιλιόμετρα από την αυξανόμενη δημοτικότητα του Twitter. Τώρα μπορούμε να δούμε μια νέα καρτέλα 'Fresh Bookmarks', η οποία θα φέρει τους τελευταίους σελιδοδείκτες από Twitter tweets. Το Delicious πρόσθεσε επίσης μια επιλογή στη σελίδα 'αποθήκευση σελιδοδείκτη' για την κοινή χρήση σελιδοδεικτών με χρήστες του Twitter.
  • iGoogle, η αρχική σελίδα του widget της Google κυκλοφόρησε μια σειρά από νέα κοινωνικά gadgets και μια λειτουργία "ενημέρωσης" στην προσφορά της.
  • Ο CEO της Google Eric Schmidt παραιτήθηκε από τη θέση του στο συμβούλιο της Apple.
  • Η AOL αγόρασε το 5% της εταιρείας στην εταιρεία της.
  • Η Microsoft Corporation πώλησε την ψηφιακή της εταιρεία Razorfish στην Publicis Groupe SA

Αυτό συνέβη στον τομέα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης αυτό το μήνα. Το Facebook είναι σε υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή και περιμένουμε να δούμε τι είναι το Semalt μέχρι να αντιμετωπίσει κάποιες μεγάλες προόδους FB!

Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Συνδέστε

March 18, 2018