Back to Question Center
0

Θέλετε να αποκλείσετε την εσωτερική επισκεψιμότητα από το Google Analytics; Semalt Expert λέει πώς

1 answers:

Στο μάρκετινγκ Διαδικτύου, η εξασφάλιση σταθερής προσφοράς επισκεπτών είναι ο στόχος κάθε έμπορος. Ωστόσο, δεν μπορεί κάθε επισκέπτης να θεωρηθεί ως δυνητικός πελάτης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το προσωπικό σας ή άλλες οντότητες ενδέχεται να έρχονται σε επαφή με τον διακομιστή για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να θέλετε να καταργήσετε επισκέψεις προσωπικού από το σύστημά σας. Αυτές οι εκδρομές τείνουν να αποτελούν μερικές από τις πιο βαρυσήσιμες ιστοσελίδες. Η σωστή κατάργηση των επισκέψεων προσωπικού από τα στατιστικά στοιχεία σας μπορεί να ενισχύσει την ακρίβεια των αποτελεσμάτων της ανάλυσης καθώς και να δημιουργήσει μια πραγματική εικόνα για το είδος της κίνησης που προσελκύει ο ιστότοπος .

Ο Andrew Dyhan, διευθυντής επιτυχίας πελατών Semalt , παρέχει στο άρθρο ορισμένες συναρπαστικές συμβουλές σχετικά με αυτό το θέμα.

Σχετικές πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση IP

Όταν οι επισκέπτες κάνουν κλικ στη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας, ο διακομιστής προσδιορίζει κάθε επίσκεψη με μια μοναδική διεύθυνση IP. Η διεύθυνση IP αντιπροσωπεύει έναν μηχανισμό μέσω του οποίου συνδέεται το πρόγραμμα περιήγησης που έχει πρόσβαση στον διακομιστή. Για παράδειγμα, η διεύθυνση IP ενός smartphone υπολογιστή, tablet, επιφάνειας εργασίας ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής. Σε άλλες περιπτώσεις, τα bots SEO από την Google κάνουν επίσης τη χρήση αυτών των διευθύνσεων IP για να εξατομικεύσουν τη στόχευσή τους. Οι χάκερ μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν διευθύνσεις IP για να στοχεύσουν τις επιθέσεις malware και ιού τους.

Ωστόσο, όταν οι χρήστες εξαρτώνται από εναλλακτικά μέσα σύνδεσης στο διαδίκτυο, η διεύθυνση IP μπορεί να γίνει δυναμική. να προσδιορίσετε και να εξαλείψετε την εσωτερική σας κίνηση, είναι σημαντικό να το βρείτε και να το διαφοροποιήσετε από τους άλλους επισκέπτες, είναι σημαντικό να βρείτε την τοπική στατική διεύθυνση IP του χρήστη για το Google Analytics.

Εξαιρουμένης της διεύθυνσης IP

Είναι σημαντικό να εντοπίσετε τη διεύθυνση IP του χρήστη πριν συνεχίσετε. Μια απλή αναζήτηση στο Google της "ποια είναι η διεύθυνση IP μου" μπορεί να κάνει τη Google να σας δώσει τη διεύθυνση IP σας. Η διεύθυνση IP αντικατοπτρίζει τη γεωγραφική θέση από την οποία ο χρήστης έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Για να αποκλείσετε μια ενιαία διεύθυνση IP, συνδεθείτε στον πίνακα διαχείρισης του Google Analytics. Από το επάνω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στο κουμπί φίλτρων. Από εδώ, είναι δυνατό να φιλτράρετε ένα όνομα, τοποθεσία ή διευθύνσεις IP από την τρέχουσα κυκλοφορία.

Η διεύθυνση IP εμφανίζεται πάντα ως αριθμοί των 3 και 4 ψηφίων που χωρίζονται με δεκαδικό σημείο. Αποθηκεύστε την πρόοδο κάθε βήματος. Αν έχετε μερικές από τις πολλαπλές τοποθεσίες για τη διεύθυνση IP, διαχωρίστε τις από τις θέσεις γραφείων επαναλαμβάνοντας την παραπάνω διαδικασία. Είναι δυνατό να αυτοματοποιήσετε το κλείδωμα ορισμένων διευθύνσεων IP στο Google Analytics. Στο νέο μενού φίλτρου, είναι εφικτό να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο φίλτρο εξαιρώντας ορισμένα από τα υποκαταστήματα που επιλέγετε. Όταν ρυθμίζετε αυτές τις ρυθμίσεις, είναι σημαντικό να θυμάστε να αποθηκεύσετε την πρόοδο.

Συμπέρασμα

Η εξαίρεση ορισμένων διευθύνσεων IP από την επισκεψιμότητά σας μπορεί να είναι ένα ουσιαστικό μέτρο για να εστιάσετε στο κοινό σας. Δεν μπορεί μόνο να φέρει μια σαφέστερη εικόνα για τις μετατροπές αλλά και να βοηθήσει τα άτομα να ανακαλύψουν εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης άλλων πελατών. Είναι δυνατή η επίτευξη γεωγραφικής στόχευσης χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις IP του χρήστη. Σε άλλες περιπτώσεις, οι χρήστες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας τείνουν να διαδίδουν κακόβουλο λογισμικό από διευθύνσεις IP Ο διαχωρισμός της κυκλοφορίας προσωπικού από τους άλλους επισκέπτες μπορεί να βοηθήσει έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου να λέει μακριά από ιούς Source .

November 28, 2017