Back to Question Center
0

Cool Συμβουλές από Semalt σχετικά με το πώς να Αποκλεισμός Spam Referrer από τα αρχεία καταγραφής σας

1 answers:

Επίσης γνωστό ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam log), το spamrendrerer είναι μια τεχνική spamdexing που ενσωματώνει την πραγματοποίηση πολλαπλών αιτημάτων με τη χρήση ψευδών διευθύνσεων URL παραπομπής. Οι spammers χρησιμοποιούν ψεύτικες διευθύνσεις URL παραπομπής για να στέλνουν αιτήματα στους ιστότοπους που επιθυμούν να διαφημίσουν. Μακροπρόθεσμα, οι αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καταλήγουν να κερδίζουν μεγάλα ποσά χρημάτων όσον αφορά το τέλος διαφήμισης .

Ο Ivan Konovalov, ο Semalt Customer Success Manager, λέει ότι στον σύγχρονο κόσμο του περιεχομένου και του ψηφιακού μάρκετινγκ, αναρτάται καθημερινά ένας μεγάλος αριθμός ψεύτικων spam παραπομπής. Μετά τη στόχευση των αρχείων καταγραφής, το spam κάνει τα αρχεία καταγραφής σας άχρηστα και άσχετα - umzugshelfer frankfurt studenten. Όταν πρόκειται για το ψηφιακό μάρκετινγκ, τα αρχεία καταγραφής διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, βοηθώντας τους webmasters να αναλύσουν τον αριθμό των πελατών που επισκέπτονται τον ιστότοπό τους και την περίοδο διάρκειας της περιόδου σύνδεσης.

Πώς λειτουργεί το spam spam παραπομπής

Είναι προφανής η ανάληψη της Google σχετικά με το spam spam παραπομπής. Εφόσον αναφέρεται ως τεχνική μαύρης καπέλας, η Google τιμωρεί τους webmasters και τους bloggers που επωφελούνται από το spam spam παραπομπής για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες τους και να κατατάξουν υψηλά στους αλγορίθμους της μηχανής αναζήτησης. Στο πρόσφατο παρελθόν, μερικοί bloggers και webmasters εμφανίζουν παραπομπές σε κάθε σελίδα των ιστοτόπων τους. Λόγω του λόγου που είναι γνωστός στους bloggers, ένας κατάλογος πρόσφατων παραπομπών έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος πολλών τοποθεσιών .

Οι αράχνες συλλέγουν το περιεχόμενο των σελίδων που επισκέπτονται καθημερινά για ευρετηρίαση. Ένας καλός αριθμός αράχνων μηχανών αναζήτησης χρησιμοποιεί δημοτικότητα συνδέσεων για να ταξινομήσει ιστοσελίδες για τη μετατροπή λέξεων-κλειδιών. Οι υπεύθυνοι Web και οι μπλόγκερ εκμεταλλεύονται την κατάσταση, υποθέτοντας ότι ένας σύνδεσμος URL παραπομπής ενσωματωμένος στο περιεχόμενό τους προσθέτει μια πολύ καλή αξία..Με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στους ιστότοπούς τους, οι έμποροι χρησιμοποιούν επίσης λογισμικό για να επισκέπτονται σελίδες και ιστότοπους χρησιμοποιώντας μια πλαστή επικεφαλίδα αναφοράς.

Οι ψεύτικοι επισκέπτες αποκρύπτουν αναφορές που εξηγούν πώς οι δυνητικοί χρήστες βρήκαν μια σελίδα, το χρόνο διάρκειας της περιόδου σύνδεσης και τον αριθμό των πραγματικών επισκεπτών που έλαβε. Ως έμπορος, μπορεί να καταλήξετε να βλέπετε τις ταξινομήσεις σας να πέφτουν δραστικά ως αποτέλεσμα της χρήσης μηνυμάτων spam. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η Google αφαιρεί εντελώς τους webmasters χρησιμοποιώντας μαύρα τεχνάσματα και τεχνικές καπέλων από τις μηχανές αναζήτησης.

Αφαίρεση spam spam από τα αρχεία καταγραφής

  • Χρησιμοποιώντας μη καταγεγραμμένο αρχείο αναφοράς παραπομπών

Οι υπεύθυνοι διαδικτύου και οι έμποροι περιεχομένου έχουν τις τεχνικές των αγαπημένων τους για την κατάργηση του ανεπιθύμητου μηνύματος παραπομπής. Η χρήση του Μη Αναπροσαρμόσιμου αρχείου αναφοράς παραπομπών είναι το πιο απλό από όλα. Μην εμφανίζετε ή συμπεριλαμβάνετε παραπομπές σε όλες τις σελίδες που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό σας. Αποτυγχάνοντας να συμπεριλάβετε ανεπιθύμητο ανεπιθύμητο περιεχόμενο στις σελίδες του ιστότοπού σας, οι μηχανές αναζήτησης θα λάβουν οδηγίες να αγνοήσουν το ημερολόγιο παραπομπής σας.

  • Χρησιμοποιώντας το αρχείο .htaccess

Εάν έχετε εντοπίσει μια ύποπτη διεύθυνση URL στον ιστότοπό σας, σκεφτείτε να δώσετε ένα στιγμιότυπο στο αρχείο ρυθμίσεων .htaccess. Αυτό το αρχείο διαμόρφωσης απλά περιγράφει μαύρες λίστες και αποκλείει την καταγραφή μηνυμάτων spam από τον ιστότοπό σας Για να εκτελέσετε ένα αρχείο .htaccess στον ιστότοπό σας, εκτελέστε ένα Apache με mod-rewrite. Οι Webmasters που χρησιμοποιούν το αρχείο .htaccess εμποδίζουν εύκολα το spam που προέρχεται από πορνό, τυχερά παιχνίδια,

Ορισμένες τεχνικές έχουν αναπτυχθεί για να βοηθήσουν τους bloggers και τους εμπόρους να μπλοκάρουν το spam παραπομπής. Ο συνδυασμός ενός αρχείου ρυθμίσεων .htaccess και μη καταγεγραμμένου αρχείου καταγραφής παραπομπών λειτουργεί τέλεια για πολλούς webmasters και ψηφιακούς έμπορους. Μην αφήσετε τα spams των παραπομπών να καταστήσουν το αρχείο καταγραφής άχρηστο. Χρησιμοποιήστε τις τεχνικές που περιγράφονται παραπάνω για να αποκλείσετε το spam spam παραπομπής.

November 29, 2017