Back to Question Center
0

Semalt Παρέχει On-Page SEO Συμβουλές που πρέπει να ξέρετε

1 answers:

Όλες οι στρατηγικές SEO στοχεύουν στη βελτίωση της κατάταξης ενός ιστοτόπου στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Κάθε στρατηγική νίκης επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ενός ιστοτόπου που είναι φιλικός προς μηχανές αναζήτησης αλγορίθμων κατάταξης, και αυτό είναι περισσότερο ή λιγότερο αυτό που SEO είναι όλα σχετικά. Υπάρχουν δύο κατηγορίες παραγόντων που καθορίζουν την κατάταξη ενός ιστότοπου και αυτοί είναι οι SEO και οι εκτός σελίδας παράγοντες SEO - best vps cheap hosting. Σε αυτό το άρθρο, ο Ivan Konovalov, ο εμπειρογνώμονας Semalt , θα συζητήσει τους παράγοντες SEO που βρίσκονται στη σελίδα και τη σημασία τους για την παρουσία ενός ιστότοπου σε απευθείας σύνδεση.

On-page SEO σχετίζεται με τα στοιχεία της ιστοσελίδας που μπορείτε να ελέγξετε. Αυτά περιλαμβάνουν τα τεχνικά στοιχεία όπως η ποιότητα του κώδικα και η δομή των ιστοσελίδων, η ποιότητα του περιεχομένου και η ευχρηστία του site. Μόλις ολοκληρωθεί η σωστή αντιμετώπιση του SEO (το οποίο είναι ένα απλό έργο αφού όλα βρίσκονται στα χέρια σας), αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες κατάταξης υψηλότερων. Ένα άλλο πλεονέκτημα της φροντίδας της on-page SEO είναι ότι ο ιστότοπος βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την επιτυχία της εκτός στρατηγικής στρατηγικής σας SEO .

Οι κύριοι πυλώνες της on-page SEO

Εδώ είναι οι κύριοι παράγοντες που πρέπει να επικεντρωθούν για πιο αποτελεσματικό SEO:

1. Τεχνική ανταγωνιστικότητα του δικτυακού τόπου: Κάθε τεχνική λεπτομέρεια του ιστότοπου πρέπει να γίνει εξαιρετική για να εξασφαλίσει ότι οι ανιχνευτές μηχανών αναζήτησης βρίσκουν εύκολο τον εντοπισμό του ιστότοπου. Εδώ είναι συμβουλές για το πώς να το κάνετε:

  • Συμπεριλάβετε προσαρμοσμένες μετα-ετικέτες. Επιδρούν στους επισκέπτες και αυξάνουν το ποσοστό κλικ
  • .
  • Χρησιμοποιήστε μια σύντομη, ακριβή, περιεκτική και ελκυστική ετικέτα τίτλου..Η ετικέτα πρέπει να βρίσκεται εντός του ορίου χαρακτήρων, να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές και να περιλαμβάνει όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας
  • .
  • Η περιγραφή του μεταγράμματος θα πρέπει να αναφέρει σαφώς στους χρήστες τι θα βρουν στη σελίδα. Συμπεριλάβετε την επωνυμία σας στην περιγραφή meta και προσθέστε μια λέξη-κλειδί ή τα συνώνυμά της για να πάρετε το σημείο στο σπίτι σας
  • .
  • Έχετε μια εντυπωσιακή σελίδα προορισμού με πολλαπλές ετικέτες τίτλου

2. Υψηλής ποιότητας περιεχόμενο με τη βέλτιστη αξία για το ακροατήριό σας: Κατά την ανάπτυξη περιεχομένου που θα τοποθετηθεί στον ιστότοπό σας, αναρωτηθείτε γιατί οι πελάτες σας επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Πιθανότατα, είναι επειδή βρίσκουν αυτό που ψάχνουν (αυτή είναι η αξία του περιεχομένου σας). Η συγγραφή εξαιρετικού περιεχομένου δεν μπορεί να υπερκεραστεί. Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να έχει ερευνήσει καλά και να τοποθετηθεί λέξεις-κλειδιά, και θα πρέπει να είναι μοναδικό, ενημερωτικό και εύκολο στην ανάγνωση. Το τρομερό περιεχόμενο του ιστότοπου είναι επίσης φιλικό προς το χρήστη. Ο σημερινός χρήστης του διαδικτύου θέλει συντομότερα κείμενα και περισσότερες εικόνες και βίντεο. Λοιπόν, να έχετε κατά νου αυτό καθώς σχεδιάζετε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω του περιεχομένου ιστού .

3. Αποτυχημένη εμπειρία χρήστη (UX): Αυτός ο παράγοντας SEO on-page έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία το τελευταίο διάστημα. Για να επιτευχθεί άψογη εμπειρία χρήστη, ο ιστότοπος πρέπει να σχεδιάζεται και να συντηρείται κατά τρόπο που να είναι εύκολο για τους χρήστες να κατανοούν και να πλοηγούνται. Πρέπει επίσης να είναι γρήγορη, φιλική προς το κινητό και ευαίσθητη. Οι χρήστες του Διαδικτύου εξακολουθούν να είναι εξελιγμένοι και είναι εγγενές για τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων να κατανοούν αυτές τις αλλαγές. Ο σημερινός πελάτης θέλει έναν ιστότοπο που φορτώνει αμέσως και έναν εύκολο να πλοηγηθεί χρησιμοποιώντας κινητές συσκευές. Οτιδήποτε λιγότερο βλάπτει σίγουρα την εμπειρία του χρήστη και τραβάει το ρυθμό μετατροπής προς τα κάτω. Ως εκ τούτου, πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην εμπειρία του χρήστη. Είναι ο μόνος παράγοντας SEO που διατηρεί τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης ευτυχείς.

Όταν αυτοί οι παράγοντες SEO έχουν επιμεληθεί σωστά, ο ιστότοπος πιθανότατα θα επιτύχει υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Ο ιστότοπος θα είναι πιο ορατός και ελκυστικός για τους επισκέπτες και το ποσοστό μετατροπής, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις και τα έσοδα να ενισχυθούν. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν περισσότεροι από αρκετοί λόγοι για να επενδύσετε περισσότερο στην on-page SEO.

November 29, 2017