Back to Question Center
0

Semalt: SEO και η σημασία της για την επιχείρησή σας

1 answers:

SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) είναι μια λέξη-κλειδί μάρκετινγκ στο διαδίκτυο που αναφέρεται σε όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ορατότητας της επιχείρησης στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιεί διάφορα στοιχεία, τόσο τεχνικά όσο και δημιουργικά, για τη βελτίωση της κατάταξης ενός ιστότοπου στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP). Η Λίζα Μίτσελ, ο εμπειρογνώμονας Semalt , εξηγεί ότι οι αλλαγές στο SEO με το χρόνο και τις νέες στρατηγικές εισάγονται κάθε τόσο. Αλλά οι βασικές έννοιες αυτού του κλάδου είναι μια καλά δομημένη / SEO βελτιστοποιημένη και φιλική προς τον άνθρωπο ιστοσελίδα.

Σημασία SEO

Στον κόσμο μας, όπου το διαδίκτυο έχει διεισδύσει σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής και περισσότερο σε επιχειρήσεις, οι εταιρείες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία στο διαδίκτυο για να κάνουν πωλήσεις. Ωστόσο, για να πραγματοποιηθούν αυτές οι πωλήσεις, οι επιχειρήσεις χρειάζονται κίνηση, η οποία οδηγείται σε μεγάλο βαθμό από μεγάλες εμπορικές μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, το Yahoo και το Bing. Οι χρήστες του Διαδικτύου περιηγούνται στις μηχανές αναζήτησης για να προβάλλουν τον ιστότοπό σας, τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες και οποιοδήποτε άλλο σχετικό περιεχόμενο. Ωστόσο, αυτή η κυκλοφορία δεν έρχεται εύκολα. Ο ιστότοπός σας ανταγωνίζεται εκατοντάδες χιλιάδες άλλους ιστότοπους που ενδέχεται να προσφέρουν τα ίδια αγαθά ή υπηρεσίες που κάνετε. Το SEO είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για την καταπολέμηση αυτού του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με την έρευνα και την εμπειρία, η κίνηση της μηχανής αναζήτησης είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την επιχειρηματική επιτυχία. Αυτή η επισκεψιμότητα μπορεί να προσφέρει στην επιχείρηση δημοσιότητα, μεγαλύτερη έκθεση και αυξημένα έσοδα. Υπάρχουν λίγοι άλλοι τύποι μάρκετινγκ που μπορούν να αποδώσουν αποτελέσματα συγκρίσιμα με αυτά της κυκλοφορίας των μηχανών αναζήτησης.

Σχέση μεταξύ της κατάταξης SEO και της SERP

Όταν ο ιστότοπός σας είναι βελτιστοποιημένος για SEO, οι μηχανές αναζήτησης βρίσκουν ευκολότερη την ανίχνευση. Όσο καλύτερη είναι η βελτιστοποίηση του ιστότοπου, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να βρεθούν οι κορυφαίες θέσεις στο Google SERP. Αυτό σημαίνει ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι επισκέπτες θα δουν τον ιστότοπό σας. Θυμηθείτε ότι η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου δεν περνούσε ποτέ από την πρώτη σελίδα μιας μηχανής αναζήτησης όταν τα αποτελέσματα των ερωτημάτων αναζήτησης είναι έξω. Η έλλειψη SEO ή η χρήση λανθασμένου SEO προκαλεί την τοποθέτηση του ιστότοπου σε βάθος στα SERP, όπου μόνο λίγοι ή κανένας από τους χρήστες του διαδικτύου δεν θα το δει .

Κάνοντας SEO τον εαυτό σας έναντι της πρόσληψης ενός ειδικού SEO

Η SEO είναι μια πραγματικά δυναμική πειθαρχία. Αν και τα βασικά είναι αρκετά απλά να κατανοηθούν και να εφαρμοστούν, η ανταγωνιστική SEO μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για ένα άτομο χωρίς γνώση και εμπειρία. Ευτυχώς, υπάρχουν δωρεάν πληροφορίες σχετικά με το SEO, και με λίγη πρακτική, μπορείτε να κάνετε SEO για τον ιστότοπό σας μόνος σας.

Οι εταιρείες SEO προσφέρουν συνήθως επαγγελματικές γνώσεις και τεχνογνωσία για να χειριστούν όλες τις ανησυχίες SEO σας. Όταν προσλαμβάνετε μια εταιρία SEO , αναζητήστε ένα που μπορεί να καταλάβει το στόχο σας. Έτσι, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τι θέλετε να πετύχετε με SEO. Η καλύτερη στιγμή για να συμμετάσχετε σε έναν εμπειρογνώμονα SEO είναι όταν προγραμματίζετε να επανασχεδιάσετε έναν ιστότοπο ή να ξεκινήσετε έναν νέο. Ο επαγγελματίας θα συνεργαστεί μαζί σας για να εξασφαλίσει ότι ο ιστότοπος είναι βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης. Έχοντας έναν εμπειρογνώμονα SEO ελέγξετε το site σας τακτικά μετά από τη σύστασή του είναι επίσης σημαντικό. Οι τακτικοί έλεγχοι θα σας κρατήσουν ταχύτερους ρυθμούς με τις νέες εξελίξεις στον τομέα και οι βελτιώσεις θα γίνουν σωστά. Όπως αποδεικνύεται από την αυξανόμενη δημοτικότητά του μεταξύ των ιδιοκτητών επιχειρήσεων, το SEO είναι ένα ευαίσθητο θέμα για κάθε επιχείρηση που θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο Source .

November 29, 2017