Back to Question Center
0

SEO κόλπα από Semalt - ? Τοπική Επιστροφής και πώς να τους βρείτε

1 answers:

Οι τοπικοί επανασύνδεσμοι εμφανίζονται μόνο με έναν πρωταρχικό σκοπό: την οικοδόμηση της συνάφειας με μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Ένα ισχυρό τοπικό backlink θα πρέπει να ακολουθεί τα ακόλουθα κριτήρια: να ανακατευθύνει τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα και να μιλά με τις ανάγκες ή τις προτιμήσεις της τοπικής αγοράς .

Ο Διευθυντής επιτυχίας πελατών της Semalt , Jason Adler, εξηγεί εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τοπική backlinks

Οι επιχειρήσεις που επηρεάζουν τις περιφερειακές αγορές δεν έχουν μεγάλη εξουσία στην μηχανή αναζήτησης . Μπορεί επίσης να είναι μικρές επιχειρήσεις όπως εσείς. Αλλά επειδή έχουν μεγάλη επιρροή, η απόκτηση ενός συνδέσμου από αυτές μπορεί να είναι πιο πολύτιμη.

Ο λόγος για τον οποίο οι μικροί ιδιοκτήτες κοιτάζουν τα τοπικά backlinks οφείλεται στους περιορισμούς που έχουν. Κυρίως, είναι η έλλειψη ποιοτικού περιεχομένου που αναζητούν οι μεγάλοι εκδότες, ως αποτέλεσμα περιορισμένων προϋπολογισμών. Ως επιχειρηματίας, είναι καλό να φτάσουμε για τα αστέρια, αλλά είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε την παράμετρο εργασίας. Είναι άχρηστο να κάνουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες σε μια περιοχή ενώ στοχεύουμε στην κυκλοφορία από μια άλλη .

Ξεκινήστε με Αναφορές

Μερικά από τα καθήκοντα που θα βοηθήσουν την επιχείρηση να ξεκινήσει την τοπική επανασύνδεση είναι η δημιουργία αναφορών, η αναζήτηση γενικών καταλόγων και η διασφάλιση ότι όλες οι επιχειρηματικές πληροφορίες είναι τρέχουσες και σωστές. Η δημιουργία μιας παραπομπής βοηθά τον ιδιοκτήτη να τοποθετήσει το δικό του NAP (Όνομα, Διεύθυνση, Τηλέφωνο) ή έναν σύνδεσμο σε μια σελίδα προορισμού στον ιστότοπό του, σε έναν αξιοπρεπή ιστότοπο που δεν περιέχει ανεπιθύμητα μηνύματα. Αυξάνει επίσης την πιθανότητα οι μηχανές αναζήτησης να τις ευρετηριάσουν κατά τη διάρκεια τυχαίων αναζητήσεων αν ο ανταγωνισμός στο ερώτημα είναι χαμηλός. Πάρτε το όνομα της μάρκας σε απεριόριστο αριθμό πηγών. Οι Yext και Moz της τοπικής κοινότητας μπορούν να βοηθήσουν με το κτίριο παραπομπών.

Ευκαιρίες βρίσκονται οπουδήποτε

Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η τοπική σύνδεση κτιρίου είναι αφύσικη, μη ευεργετική ή αδύνατη. πρέπει να είναι πιο δημιουργικοί από τους μεγάλους εκδότες.Οι δυνατότητες δημιουργίας συνδέσμων σε ιστότοπους είναι πολύ πιο περιορισμένες, δεδομένου ότι οι τοπικές λέξεις-κλειδιά δεν έχουν τόσο μεγάλο όγκο.Επίσης, οι τοποθεσίες στόχοι έχουν μικρή εξουσία.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τοπικές εφημερίδες, τοπικούς μπλόγκερ, σελίδες εκδηλώσεων εντός αυτής της περιοχής, άλλες τοπικές επιχειρήσεις ή τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που ενεργούν ως χορηγοί .

Οι ευκαιρίες είναι ευρείες, αλλά προτού αναλάβουμε ένα νέο χώρο, κατανοούμε τους περιορισμούς. Η ακτίνα που καθορίζεται καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο εκτελούνται οι στρατηγικές προώθησης των επιχειρήσεων. Οι υφιστάμενοι περιορισμοί ενισχύουν τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα της εξεύρεσης ευκαιριών .

Ανοίξτε ένα εργαλείο σύνδεσης για να ξεκινήσετε την εύρεση προοπτικών

Οποιοδήποτε καλό εργαλείο θα πρέπει να λειτουργεί για την ιστοσελίδα. Ωστόσο, εξετάστε τη στάση της επιχείρησης και τους παράγοντες ανταγωνισμού. Έρευνα σχετικά με τους τοπικούς βασικούς όρους και να δούμε πώς η κατάταξη της άλλης επιχείρησης σε αυτούς και σε αυτούς με την υψηλότερη κατάταξη .

Κάντε μια λίστα με αυτές τις εταιρείες και δείτε τι backlinks έχουν αποκτήσει στο παρελθόν. Συγκρίνετε για να δείτε ποιοι κοινόχρηστοι σύνδεσμοι υπάρχουν καθώς είναι ο τρέχων ανταγωνισμός στην αγορά. Κάντε μια σύγκριση του προφίλ backlink του ιστότοπου, για να δείτε τι χάνει. Καταργήστε τυχόν διπλότυπους συνδέσμους που είναι κοινές με τον διαγωνισμό και πηγαίνετε μετά εκείνους που δεν έχει ο ιστότοπός τους. Ο ιστότοπος βρίσκεται σε καλύτερη θέση να ανταγωνιστεί τώρα αν το κάνει χωρίς να έχει ελαττώματα .

Βρείτε περισσότερες ευκαιρίες

Αν ο αγώνας προχωρήσει, το πιο λογικό και φυσικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποκτήσετε περισσότερες συνδέσεις. Εξερευνήστε άλλες τοπικές επιχειρήσεις που δεν ανήκουν στην τρέχουσα βιομηχανία, για να μάθετε πώς χτίζουν τη δική τους. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες φτωχές κρέμες που μπορεί να έχουν υποστηρίξει μικρές επιχειρήσεις στο παρελθόν. Μία μέθοδος είναι να βρείτε υψηλές επιχειρήσεις έλξης από υπηρεσίες όπως το Yelp και να τις τοποθετήσετε σε ένα εργαλείο ανάλυσης backlink. Μπορεί να μην προσφέρουν καμία αξία, αλλά να περιέχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προώθησης Source .

November 29, 2017